tisdag 10 april 2012

IPhone Vs. SciPhone i68 4G: för att köpa?


som en billig kopia av iPhone 4, precis som iPhone 4 är Sciphone i68 4G också en bästsäljare i billig telefon marknaden på grund av en stabil hög kvalitet med WiFi, Java, och några andra program.

Vi kan använda Micro TF kort i Apple iPhone 4G. Franchisegivare binder dem till salu. Vi måste betala en del pengar varje månad för programmet. SciPhone i68 4G kan användas med både mikro TF kort och vanlig mobiltelefon kortet under en adapter.

Här China Mobile grossist bluelans.com vill jämföra den funktion en efter en, men det är verkligen en betungande uppgift.

kostnad. Apple iPhone 4 8G i Amerika är $ 299 USD. Ytterligare kostnader läggs till priset för annat land. Till exempel kostar det totalt ca 950USD i Asien. Marknadspriset på Sciphone i68 4G handlar om 80USD. Men i bluelans.com webbutik, säljer den endast på 59,99 USD. Det är varför någon föredrar Sciphone i68 4G.        

Låt oss nu börja?

Utseende. iPhone 4G display är en 3,5 tums högupplöst TFT-skärm med 326 bildpunkter varje tum. Det anses vara den perfekta näthinnan display. Apple hävdar att det är den skarpaste, mest levande, högsta upplösningen telefonens skärm någonsin. Dock Sciphonei68 4G byggd med 3,2 tums 240 * 320 pixlar 16M TFT pekskärm. Lätt att se skillnad mellan dem.

Sciphone i68 4G mobiltelefon är en av i68 serien och funktioner till en nästan utseende-klon till iPhone 4G, 64 minne med snabb action respons, WiFi och Java till Internet och installera Programvara fritt, 3,2 slitstarka pekskärm, kompatibel med Nokia BL-5C batteri, Dual SIM-kort Dual Standby, 3,5 mm hörlurar, Quad Band för global användning och Dual Cameras

Muti-språk: Engelska, spanska, portugisiska, franska, Turky, ryska, polska, holländska, Italien, Tjeckien, Norge, Turkiet, persiska, hebreiska, grekiska, svenska, Deutsch

iPhone 4G är varmt försäljning för flera månader, tusentals inlagda lockas av sin charmiga utseende och multi-funktion. För att få en iPhone är en symbol för mode. Men andra människor irriteras av de höga kostnaderna för tillämpningen av iPhone. De föredrar att få andra mobiler som är höga liknar iPhone 4G. Detta är en omtänksam yttrande om dem. Medan du njuter iPhone 4G livet, undviker de höga utbetalningen av ansökan. SciPhone i68 4G är en av denna "iPhone 4G economizer". Jag tillbringade 4 timmar på internet samla in paramter för Sciphone i68 4G. Jag jämför det med Apple iPhone 4G. Nu dela den till läsarna

Java-program, kommer det också att finnas utökade program för Sciphone i68 , ett slags Semi-smart mobiltelefon.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar