tisdag 3 april 2012

The Best iPhone Video Converter Software Review Free Trial Download


iPhone Video Converter är det program som kan konvertera alla videor i olika digitala innehåll format för att en ordentlig format som kan fungera bra med de iPhones, iPods, bärbara datorer, Android telefoner, Microsoft Zune och många andra mobila enheter.

vara en iPhone, iPod eller 3GS användare, skulle man vilja ladda upp alla sina favorit filmklipp och hemgjorda videor på sina mobila enheter. Många gånger, ladda vi videor och ljudfiler från Internet och vill leka med våra iPhones när vi är fria. Men inte alla sådana filmer och musikfiler är kompatibla med iPhone och för att lösa denna fråga, skulle man behöva ha den bästa iPhone Video Converter som kan rippa hela DVD FLV-eller SWF video-och musikfiler till ett format som kan köra bra med iPhone eller iPod.

iPhone Video Converter program konverterar en stor grupp videoformat, inklusive MPEG, WMV, AVI, FLV, SWF, MOV, MP4, DivX, XviD, etc till MPEG4 eller H.264-video som är väl stöds av iPhone och iPod . IPhone stödjer ljudfiler i M4A, MP3 och WAV-format. Detta iPhone Video Converter konverterar ljudfiler i AAC, AC3 och MP3 till M4A, WAV och MP3 format så att du kan njuta av din favoritmusik låtar som helst och var som helst med hjälp av dina mobila iPhone. Programvaran är också känd som YouTube till iPhone Video Converter som det kan enkelt ladda ner och konvertera en YouTube-video till ett format kompatibelt med din iPhone. Dessutom kommer denna programvara hjälper dig också att extrahera ljud från en video fil som du vill spara. Därför, om du gillar en låt som används i en video men inte vill lagra video på din iPod eller iPhone kan du extrahera musikfil från videon och lagra den i din iPhone medan kasta videon.        

iPhone Video Converter programvara är stark och effektiv Video / Audio Editor

Redaktören profilen av denna programvara är väldigt användarvänlig och det ingår många funktioner som är mycket användbara. Du kan trimma en videofil med hjälp av denna programvara för att välja en viss del av videon och extrahera den i konverterade format du önskar. Dessutom kan du sammanfoga också många videoklipp till en enda fil och konvertera den i önskat format att spelas på din iPhone. Om du vill lägga till några roliga inslag i video, kan du vända dem horisontellt eller vertikalt. Du kan redigera och lägga till undertexter, kan justera kontrast, mättnad och ljusstyrka av video och kan även ta ögonblicksbilder av särskild scen för videofilmer.

Den viktigaste egenskapen av iPhone Video Converter programvara är att den omvandlar ett antal videofiler till önskat format med mycket snabb hastighet och du kan konvertera många video-och ljudfiler samtidigt till önskad video / ljud-format. Den starka redaktör för denna programvara kommer också att låta dig ändra videoupplösning, bithastigheter, frame rates och kanal hastighet för att förbättra videoutgången.

iPhone Video Converter kommentarer som erbjuds av de kunder som har använt denna produkt under en längre period bekräftar att det är en av de bästa lösningen för att konvertera och lagra all din favoritmusik och videofiler på ett iPhone och iPod-kompatibelt format. Kunderna har nämnt att det användarvänliga gränssnittet med mjukvaran är mycket lätt och intressant och programvaran är också ständigt uppdateras via nätet tekniskt stöd för att förbättra kvaliteten på tjänster och funktioner i iPhone Video Converter.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar