söndag 25 mars 2012

Sociala nätverk webbläsare RockMelt utökat sin räckvidd till iPhone idag


Sociala nätverk Web browserRockMelt utökat sin räckvidd till theiPhone dag debuterar en webbläsare som synkroniserar de stationära versionerna "funktioner till din iPhone. Dessa inkluderar den nya Read Later alternativet för att spara webbadresser som ska läsa i framtiden, samt RockMelt fulla Twitter och Facebook verktyg. Detta innebär att förutom Twitter och Facebook grunderna, såsom retweeting och vägg inlägg kan du lägga till foton, geotagga och öppna länkar i farten. Denna sista funktion är unik för RockMelt bärbara batterier för iPhone. När du klickar på en uppdatering från en vän på någon tjänst som innehåller en länk, kommer texten av uppdateringen visas överst i iPhone och URL kommer att göra under den.

Vissa funktioner som finns i den stationära versionen har inte portas till iPhone ett. Det finns ingen flikar, det finns inte heller en privat surfning alternativ.        

När visade förra veckan på CNET i San Francisco kontor med RockMelt vd Eric Vishria verkade funktionen smidigt och var slående för att skära ut extra steg för att behöva trycka på URL att se den. Men processen också potentiellt öppnar säkerhetsrisker med förkortade webbadresser som inte har verifierats. Vishria sa att det kommer att finnas en funktion i den första uppdateringen till iPhone app som kommer att tillåta användare att utöka webbadresser i farten. Uppdateringen beräknas ungefär en vecka efter app: s första utgåvan, som i sin tur väntas inom några dagar. Visria varnade för att han ännu inte fått ett specifikt datum och tid för lanseringen Hp HSTNN-ib33 Batteryfrom Apple.

Vishria tillade att RockMelt är att se intressant beteende bland sina användare, som han räknade i hundratusentals. Han konstaterade att 65 procent av RockMelt användare kontrollerar två eller flera RSS-flöden, och att 41 procent av dess användare är high school och college studenter runt om i världen. Det innebär att en majoritet av RockMelt användare investerat i en teknik som, Vishria sagt, många genomsnittliga webbläsaren användare skulle vara hårt pressade att definiera. "Den feedback är klart att många inte vet vad RSS är, precis vad det gör."

RockMelt räknar med att släppa en version snart som är optimerad för theiPad, och är för närvarande "tittar på" en Android IBM ThinkPad R60 batteri version.

Läs mer: http://bestlaptopbattery.co.uk/battery-wiki/
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar