lördag 10 mars 2012

Hur iPhone Spy Software hjälper föräldrar att övervaka sina barns iPhone


för berörda föräldrar som söker ett sätt att i hemlighet övervaka sina barns iPhone användning, finns det nu en ny "spion" app som ger föräldrarna vad de behöver. App är liknande för alla gemensamma verktyg PC-övervakning är tillgängliga för föräldrarna, men nu denna typ av spion-tekniken har kommit till iPhone.

iPhone föräldrarnas övervakning app ofta hänvisas till iPhone spion programvara i
pressen, men programmet annonseras enbart som en övervakning av ansökan om föräldrar eller arbetsgivare, och inte nödvändigtvis en iPhone spion app.

takt med att fler barn får tag på iPhone, föräldrar behöver ett sätt att se till att deras barn inte besöker webbplatser som du har begränsat eller skicka e-post någon de inte vara. Använda iPhone spion programvara, föräldrar har ett sätt att enkelt övervaka sina barns iPhone användning, och sedan göra sina egna beslut om de skulle engagera sig.

VAD ÄR iPHONE spion programvara & Hur denna IPHONE SPY APP ARBETE?

iPhone spion programvara är ett litet program som installeras direkt på en iPhone med iPhone webbläsare. När programvaran är installerad, börjar den hemlighet att spela olika "händelser" som inträffar på dina barns iPhone. Dessa händelser sedan tyst skickas till din fjärrkontroll konto där du kan komma åt dem med hjälp av en Internet-ansluten enhet som har en webbläsare.        

Följande är en uppdelning av vad det kan göra:

Läs hemlighet e-post - Den här iPhone spion funktionen kan du i hemlighet läsa e-post thatare skickas eller tas emot på en iPhone. Detta iPhone spion programvara funktionen fungerar även om e-post raderas så snart de läses. För oroliga föräldrar som vill hålla ett öga på sina barns e-post, är detta en mycket värdefull egenskap.

Visa Browser History - Med denna iPhone spion programvara funktionen får du full insyn intothe dina barns internet aktivitet. Inget mer undrar vilka webbplatser de besöker. Det fina med den här funktionen är att det kommer att fungera även om historien omedelbart bort. Detta innebär att även om barnen omedelbart radera sin webbläsare historia när de besöker webbplatser, kommer du fortfarande att kunna se vad de gjorde.

Visa hemlighet SMS - Detta bekväma och användbara iPhone spion softwarefeature gör föräldrarna för att i hemlighet se alla SMS som skickas eller tas emot på iPhone. Detta fungerar även om meddelandena tas bort.

Bildskärm Bilder - Den här iPhone spion funktionen kan föräldrar att visa alla foton storedon sina barns iPhone. Mycket värdefullt för föräldrar som behöver visa vilken typ av
bilder som deras barn hemlighet har vidtagit och / eller dela med sina vänner.

Stealth GPS Location Tracking - Den här iPhone spion funktionen kan föräldrar att quicklylocate & spåra sina barn .

Nu när du vet vad iPhone spion programvara är, vad den kan göra, och hur det kan hjälpa dig att övervaka dina barns iPhone användning, kan du bestämma nu själv om en iPhone spion app är något du vill få dina händer på att hålla ett öga på dina barn.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar