tisdag 20 mars 2012

Apple iPhone 4: Eftersom du förtjänar det bästa


senaste juvelen läggas till i Apple familjen är den nya Apple iPhone 4. Denna telefon är inte bara en telefon dess livslängd. När du använder den, gör det du känner att livet och tekniken har så mycket att erbjuda. Den teknik som den här telefonen har är verkligen coolaste sådana. Det finns flera Apple iPhone 4 hotell väntar på dig. Bara kolla in de senaste erbjudanden och välja den bästa. Det huvudsakliga syftet med att välja hotell är att de använder mobiltelefonen till subventionerade priser. Och inte bara det.

Tillsammans med luren de också erbjuda gratis gåvor och andra system. Den fria gåvor är sådana att de kommer att fånga din uppmärksamhet på nolltid. Ja, det är mycket sant. De gåvor varierar i stil och storlek. Laptop, Digital-TV, LCD TV, Bluetooth headset, Play stationer, iPod, mobiltelefon tillbehör är bara för att nämna några. Andra erbjudanden som gratis samtalstid, gratis SMS, gratis dataöverföring, instant kontanter är tillbaka några av dem som håller på att njuta av dem som tar upp Apple iPhone 4 hotell.

Denna telefonen är finns i 2 motsatta nyanser som är svart och White.The vita variant av iPhone bli omtyckt en hel del. Apple iPhone 4-erbjudanden för White är därför att föredra av Apple älskare. Och färg är inte den enda orsaken till den växande populariteten av iPhone 4. Den har några funktioner som är bedårande. Det är en 3G-telefon. Initialt innan dess utsläpp folk förvirrade sitt fjärde versionen med den 4: e generationen. Men med lanseringen av förvirring har också förångas. Denna telefonen är 137 gram i vikt. Det är ganska lätt om vi betraktar den med andra smarta telefoner. Men varför jämföra?? Den här telefonen är helt enkelt "King i mängden av Knights". Dimensioner handkontrollen är 115,2 x 58,6 x 9,3 mm. Denna storlek är så bekväm att gadgeten har inga problem med att få plats i fickan eller handväskan.

Den har en 3,5 tums TFT kapacitiv pekskärm cum skärmen. Denna skärm har 16 miljoner färger. Detta innebär att skärmen kan stödja 16 miljoner olika färger. Hela kroppen av mobiltelefonen är reptålig. Med Wi Fi finns i mobiltelefonen kan du komma åt Internet utan krångel. Därför skulle det inte vara en intelligent person beslut att lämna sådana underbara affärer.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar