måndag 26 mars 2012

I-Phone 5 skvaller roundup


en stor förändring från de tidigare tre händelser gjorde Apples 2011 Worldwide Developers Conference inte avslöja nya iPhone hårdvara. Visst fick deltagarna information om iOS 5 på 6 juni anförande, men sant iPhone fans också lämnat sessionen utan antydan om vad en ny handenhet kan erbjuda eller om det skulle komma fram.

Med Apple-enheter i synnerhet tenderar ryktesspridning att sparka på högvarv i avsaknad av något officiellt tillkännagivande. Och det är definitivt varit fallet med iPhone 5. Den första skvaller började sippra in även som iPhone 4 började säljas förra året, men eftersom sommaren har brummade på den rännil har blivit en översvämning. Några av de rykten motstridiga otherone läger föreslår en mindre uppdatering med en iPhone 4S, medan en annan förutspår en stor uppdatering med en iPhone 5but oenighet ju ofta är vad ryktesspridning handlar om. Och eftersom motstridiga uppgifter kan vara svårt att spåra, erbjuder vi denna behändiga tidslinje av iPhone 5 rykten hittills under 2011. Vi lägger till det som vi går framåt, och låt oss veta om vi har lämnat några saftiga godbitar ut.

12 augusti
iPhone 5 prototyper
Apple-nyheter och rykten MacRumors plats uppdrag CiccareseDesign att skapa prototyper av iPhone 5 baserat på de läckt ursprungliga fallet design. Grafiken visar en snygg telefon med en 4-tums skärm och avlånga hemknappen.

Apple prepping iPhone avslöja för September 7 event?
Enligt den japanska webbplats Kodawarisan är Apple planerar en mediahändelse i september 7 där den kommer att presentera sin nya iPod-serie och kanske iPhone 5. Men innan du tar bort alla möten för September 7, säger en annan rapport från AppleNApps bolaget kommer att hålla en separat händelse för tillfället, där Apple inte bara införa iPhone 5, men också en molnbaserad iPhone.

4 augusti
China Telecom för att få två nya iPhone?
En rapport från Kina-baserade Sohu.com säger Apple och China Telecom har nått en "preliminär överenskommelse" för att börja sälja iPhone före utgången av oktober. Och det är inte bara en iPhone, det ryktas att iPhone 5 tillsammans med en "förenklad" iPhone 4.

3 augusti
10 miljoner telefoner i september
Taiwian s DigiTimes säger att Pegatron kommer att producera 10 miljoner iPhone 5 enheter. Enligt en icke namngiven källa kommer telefoner levereras till Apple i september, vilket skulle bana väg för en release som helst efter det.

2 augusti
iPhone 5 för att testa
The Guardian (Storbritannien) rapporterar att mobiloperatörer har fått mycket säkra lådor som innehåller iPhone 5s att operatörerna använder för att testa nätverket kompatibilitet.

1 augusti
Inga semester för dig
Gizmodo nämner ett e-mail som påstås från en AT & T anställd, som säger att transportören nekar alla begärda semester under de senaste två veckorna i september "på grund av en händelse blackout". Enligt den anställde, de enda andra tider semester förnekade tidigare var under iPhone utsläpp perioder.

Eller kanske i oktober
gå åt andra hållet, en berättelse om AllThingsD citat en källa "med kunskap om planerna" som säger "Jag vet inte varför AT & T: s kallelse till alle man på däck dessa veckor, men det är inte för en iPhone lansering. " Istället säger källan att nästa iPhone kommer i oktober.

28 juli
En vit iPhone 4S
i en komplicerad berättelse, MacRumors markerade ett forum inlägg från vietnamesiska plats Tinhte som påstår sig ha en ny version av iPhone 4. Skillnader mellan den nya versionen och den nuvarande mobiltelefonen är få, men Tinhte säger att det är lite snabbare, väger mindre och har ett plastskal i stället för glas.

4 miljoner iPhones i september
Kina Times rapporterar att Apple kommer att producera 4 miljoner nya iPhones för frisättning under andra veckan i september.

27 juli
Ett nytt fall för en ny design
Storbritannien Blogg Mobile Fun får ny iPhone kepsar från två tillverkare. De pekar på en stor redesign som innehåller en större skärm och hem-knappen och en böjd rygg.

26 juli
AT & T och Apple börja arbeta
MacRumors rapporterar att Apple föra tillbaka tidigare anställda för att arbeta deltid mellan augusti 15 och 15 september. Även denna tidsperiod sammanfaller med back-to-school säsongen, ankommer det också inom länge ryktas början av september iPhone frigivning fönster. Också, enligt Boy Genius Report har AT & T förbereder sina anställda mer gångtrafik vid sina butiker i september. En källa berättade för bloggen som transportören har bett sina chefer och anställda för att avsluta en pågående utbildning så snart som möjligt.

Relaterade länkar
? 8 stora iOS 5 tips
? Så här håller du surfa privat på iOS 5
? iPhone 5: 20 mest önskade funktionerna

13 juli
Nu hyra för en augusti iPhone Efter lite smart detektivarbete finner CNET Storbritannien en platsannons upprepas hela Förenade kungariket som frågar efter "Apple iPhone Försäljning specialister" att arbeta i Apples butiker. De tillfälliga anställningar skulle pågå från mitten av augusti till slutet av oktober och skulle vara för vad rekryterare beskriver som "ett spännande projekt."

6 juli
leverantörer får sina order
anonyma källor berättar Wall Street Journal att Apple har bett leverantörer att bygga 25 miljoner enheter nästa iPhone i augusti för ett tredje kvartal starta.

5 juli
15 miljoner i september
DigiTimes rapporterar att Apple har lagt en order på 15 miljoner iPhone 5S för en September release.

1 juli
Både en iPhone 4 och en iPad 3
DigiTimes säger att leverantörerna förbereder sig för att hjälpa Apple producera miljontals enheter av både en iPhone 5 och en iPad 3 för en oktober release.

29 juni
En blygsam uppdatering
BMO Capital analytikern Keith Bachman hävdar i en not till investerare att Apple kommer att införa just en iPhone 4S modell i september. Den iPhone 4S skulle omfatta endast blygsamma uppgraderingar och designen skulle vara oförändrad.

27 juni
Två nya iPhone framöver
Deutsche Bank analytiker Chris Whitmore förutspår att Apple kommer att introducera två iPhones senare i år. Den första kommer att vara en full nästa generations handenhet (troligen en iPhone 5), medan den andra kommer att bli en omarbetad iPhone 4 (förmodligen kallas iPhone 4S) att Apple kommer att rikta till kunder på förbetalda planer mobiltelefon.

En tredje kvartalet utsläpp
Morgan Stanley analytiker Katy Huberty sagt att Apple kommer att starta "aggressivt" göra nästa iPhone i augusti och lanseringen luren sent i tredje kvartalet i år. Huberty gjorde anmärkningar efter en resa till Taiwan där hon förmodligen träffade Apple leverantörer.

24 juni
En ljusare flash
DigiTimes säger iPhone 5 kommer att ha en dubbel LED blixt.

22 juni
Återigen, i september
Bloomberg rapporterar att den nya iPhone kommer att ha en snabbare A5-processor, en 8-megapixelkamera och stöd för iOS 5. Den nya telefonen kommer idrotten en design som liknar iPhone 4s och kommer att släppas i september för att sammanfalla med iOS 5s debut. I en liknande anteckning, upprepar Bloombergs källa även ett rykte om att Apple håller på att utveckla en billigare iPhone för utvecklingsländerna.

21 juni
En iPhone 5 i full September
The Boy Genius Report förutspår att Apple kommer att tillkännage den helt omarbetade iPhone 5 i början av augusti med en release datum senare i månaden. Om den stämmer, skulle det timing böja från traditionen, med tanke på att Apple håller normalt en iPod-tema i september.

En tår droppe "design
Bilder från en helt ny avsmalnande eller" tår drop "design också på nytt den dagen.

23 maj
En böjd skärm
DigiTimes tyder på att iPhone 5 kommer att ha en välvd glasskärm likt Samsung Nexus S '"Kontur" design. DigiTimes säger också att Apple har köpt 200 eller 300 glas-skärande maskiner som ska användas av glastillverkarna.

19 maj
En global iPhone för Verizon
medan du talar i Reuters Global Technology Summit, säger Verizon Chief Financial Officer Fran Shammo att Big Red kommer att nästa iPhone och att det kommer att "verka i så många länder som AT & T: s globala iPhone." Shammo kommentarer tyder också på att enheten inte kommer att ha LTE.

18 maj
En iPhone 4S
DigiTimes stämmer in på iPhone 4S sidan med en rapport som Apple kommer att släppa en uppgraderad, men inte omgjorda, handenheten i september.

13 maj
Små förändringar, men på alla flygbolag
Jefferies & Co analytiker Peter Misek säger nästa iPhone kommer att visa endast stegvisa förändringar och kommer att sakna stöd för 4G LTE-nät . Förutom några kosmetiska tweaks, förutspår han bättre kameror, en A5 dual-core processor och stöd för HSPA +-nät. Även om han säger att den nya enheten skulle landa på alla fyra stora amerikanska flygbolag börjar i september, Misek liknar uppgraderingen till vad vi såg från iPhone 3G till 3GS.

April 19
A5-processor och en större kamera
Concord Securities analytiker Ming-Chi Kuo förutspår att enheten kommer att få en A5-processor och en mycket förbättrad 8-megapixel bakre kamera och att det kommer att släppas i oktober eller november.

En September utsläpp
Reuters följer ett annat spår med en rapport att Apple kommer att börja tillverkningen av telefonen i juli för en September release.

April 13
leverantörer fortfarande i mörkret
DigiTimes skriver att en del leverantörer i Taiwan fortfarande inte vet Apples behov av luren. Vad är mer, säger utloppet också att produktionen av iPhone 4 visar fortfarande going strong.

April 11
Problem med leverantörer
AppleInsider citerar en aviär Securities noterar för investerare, vilket tyder på att produktionen kommer att starta i september. Enligt noten är den senaste informationen "i överensstämmelse med andra fynd organisationen har hört de senaste månaderna." Dessutom nämner ett annat rykten om att Apple tar sin tid att hitta tillräckligt delar leverantörer.

April 7
En större skärm, del fyra
En ny Apple patentansökan visar en skärm som är inbyggd i området kring den traditionella pekskärmen. Detta kan frigöra utrymme på huvuddisplayen och öppna upp nya riktlinjer för utvecklare.

28 mars
En oktober utsläpp
en japansk blogg rapporterar att eftersom Apple ligger efter schemat på säkra delar, kan iPhone 5 lanseringen skjutas till oktober. Bloggen säger också att företaget besluta om att ändra på baksidan av iPhone från glas till metall.

22 mars
NFC, större skärm och en ny antenn
Kina Times hävdar iPhone 5 kommer att ha en något större skärm, en Near Field Communications (NFC) chip, en A5-processor och en tweaked antenndesign att ta itu med dämpning. Den release datum ställs bara in som "senare i år."

NFC bekräftade
Samma dag, bekräftar The New York Times att framtida iPhones kommer att ha en NFC-chip.

14 mars
Ingen NFC
The Independent säger att NFC inte kommer att göra det i den nya telefonen. Istället tidningen säger Apple planerar att introducera sin egen mobil betalningssystem nästa år.

11 mars
En större skärm, del tre
återförsäljare iDealsChina inlägg en "form engineering" ritning som säljare använder för att utveckla iPhone tillbehör. Ritningen visar en telefon med en iPhone 4-liknande design men med en större display.

9 mars
A5-processor, del två
I en djupdykning i den nya iOS 4,3 koden, hittade Apple utvecklare tecken på att Apple kan lägga ett A5 dual-core processor i Nästa iPhone-version. Det skulle sätta handenheten i nivå med IPAD 2s processorkraft.

7 mars
ser ut som iPad
Design är i fokus för detta rykte, vilket tyder på att Apple kommer dike glaset baksida på iPhone 4 för en metall stöd, förnya antennen och tillsätt avsmalnande ändar. Slutresultatet kommer att bli något i stil med iPad.

28 februari
En större skärm, en del två
iDealsChina inlägg ett foto av en iPhone 5 frontpanelen som visar en större display.

15 februari
A5-processor
A5-chip Ryktet höjs igen när DigiTimes rapporterar att Apple lagt ut tillverkning av processorn, som kommer att baseras på ARM Cortex A9 utformning .

14 februari
En större skärm
Spekulation bygger den nya telefonen kommer att erbjuda en 4-tums "kant till kant" på displayen. Rapporterna tyder på att flytten skulle vara ett direkt svar till visningen utformningen av många Android-enheter.

utdragbara tangentbordet
Vi hör att iPhone 5 kunde erbjuda ett utdragbart tangentbord eller att det bara kunde ge längre batteritid och en bättre kamera.

14 januari
Ingen hemknappen
En anonym Apple källa till rapporten Boy Genius att både iPad 2 och nästa generations iPhone skulle förlora sina hem knappar till förmån för gester -baserade kommandon som skulle vara en del av iOS 4,3.

iPhone 5 skvaller roundup

en stor pendla från de föregående trekant händelserna gjorde Apples 2011 Worldwide Developers Diskussion upptäcker inte ny iPhone instrumentalitet. Noggrann, fick deltagarna information om iOS 5 på 6 juni keynote TILLTALA, men apodeictic iPhone fans också längst sessionen utan ger av vad en ny telefon styrka lämna eller om det skulle komma fram.

Med Apple-enheter i primär tenderar hörsägen flytten till nötkött berusad mekanism i avsaknad av advokat deklaration. Och det är säkerligen varit showcase med iPhone 5. Öppningen ryktet Monger började flyter i motiverade som iPhone 4 gick på ibland mått assemblage, men som säsongen har brummade på att filter har får en pott. Helst av de rykten motsäger styck andra - man vistas föreslår en begränsad uppdatering med en iPhone 4S, plåster andra förutspår en stor uppdatering med en iPhone 5 - men dissonans, trots allt, är offtimes vad hörsägen anläggningen är allt nästan, vi ämne den tillgänglig tidslinje av iPhone 5 rykten hittills under 2011. Vi lägger till det som vi går tillsammans, och tillfredsställa låt oss EFF Om vi ​​har porten några saftiga godbitar ut.

Läs mer: http://share2aware.blogspot.com/2011/08/iphone-5-gossip-roundup.html # ixzz1VzFwg1Ct
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar