onsdag 7 mars 2012

Apple iPhone 4 Vit är en snygg och funktionell Smartphone


vit-färgade versionen av Apple iPhone 4 inom kort att bli erbjuds uppfyller kraven i konstruktionen medveten om smart telefon användare. Erbjuder exakt samma specifikationer som den tidigare utgåvan, har detta utmärkta letar telefonen en specifikation checklista som är avundsjuka på de tävlande.

storlekar i Apple iPhone 4 Vit är 115.2x 58.6x 9.3 millimeter vilket gör det bland de tunnaste mobiltelefoner tillgängliga. Lättvikt 137 gram ger dig möjlighet att transportera i fickan eller väskan och även känns bra i dina händer. Tillverkad av stål och härdat glas detta ger en känsla av extravagans och enastående byggkvalitet och hållbarhet.

Bland de viktigaste höjdpunkterna i Apple iPhone 4 White är en 3,5 tum näthinnan skärm. Presentera TFT kapacitiv pekskärm teknisk innovation skryt förmågan att visa så många som sexton miljoner klara färger har touchscreen display en pixel upplösning av 640x 960 pixlar som tidigare aldrig har varit förut sett i en smartphone. Denna speciella pixlar faktiskt är större än vad som kan redovisas i ögat som ger den dess titel "näthinnan" och leder också till bilden bildkvalitet som måste bevittnas att bli uppskattad. Konsumenterna kan nu uppskatta Högupplöst video och bilder på handenheten för att den fulla potentialen.        

Enligt modellen köpt, antingen 16 GB eller 32 GB internt lagringsutrymme levereras som i princip tar bort kravet på mer lagring utrymme som en microSD-kortplats.

GPRS tillsammans med EDGE i klass 10 tillförsel användningen av mobila nät, medan anslutning till World Wide Web levereras genom antingen 3G-täckning samt WiFi-anslutning. På platser som ingår i 3G, erbjuder en HSDPA-anslutning priser så hög som 7,2 Megabyte per sekund tillsammans med HSUPA upp till 5,76 Megabyte per sekund. Det snabbaste sättet att surfa på webben är med hjälp av Wifi som använder närliggande WiFi-routrar oavsett var de finns.

Apple iPhone 4 Vit inkluderar en fem megapixel kamera som utför ett utmärkt jobb med att knäppa högkvalitativa digitala bilder på grund av dess stora antal pixlar. Autofokus är touch-fokus samt en LED-blixt ingår för att enkelt förenkla jobbet fånga bilder samtidigt som man förbättrar Thier kvalitet. På grund av GPS, är geotagging levereras också som ger konsumenterna möjlighet att se den plats där fotografiet sköts på ett på skärmen karta. Denna kamera har förmågan att spela in video i 720p (High definition), medan en andra kamera ligger på framsidan av telefonen som gör att videocalling via WiFi-nätverk, med tack vare den helt nya FaceTime ansökan.

Använda den nya iOS 4 tillsammans med en 1 GHz Apple A4-processor chip, krävande program som hanteras enkelt, samtidigt som användningen av pekskärmen har ingen märkbar fördröjning på grund av de otroliga snabba hastigheter processorn chipet. Denna speciella duo levererar ett utmärkt system för anpassning samt expansion som är mycket lätt åstadkommas på grund av användning av AppStore och iTunes.

Vad du söker från en mobil, Apple iPhone 4 vita erbjuder allt, och verkligen borde vara mot toppen av din smartphone önskelista.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar