fredag 16 mars 2012

Sälj iPhones för kontanter? din trasiga iPhone är värt pengarna


Så du bara tappade ditt varumärke nya iPhone 4 som du gick ner på gatan på en regnig dag. Det klicka och clacking ljud som den slog i trottoaren direkt överraskad dig. Du rusning för att hämta upp det i desperation. Den iPhone 4 nu är täckt av regndroppar är glaset splittras, och LCD skadas med roliga linjer och missfärgningar. Du tror på dig själv, skjuta det här är toast och du måste köpa en ny iPhone. Ah, men det kommer inte att kosta dig det diskonterade $ 299 eftersom du bara förnyat ditt kontrakt. Du måste köpa en helt ny som kommer att kosta $ 600 till $ 700, aj! Gråt inte ännu, eftersom det finns ett fåtal företag där ute som kommer att betala kontant för din begagnade eller trasig iPhone.

Folk kastar oftast trasiga iPhones bort eller använda dem som en pappersvikt. Låter ganska galet eftersom dessa trasiga iPhones är faktiskt värda pengar. Varför skulle en vatten skadad iPhone eller en iPhone med en sprucken skärm vara värt några pengar? Nåväl, det finns företag där ute som kommer att betala dig pengar för din gamla iPhone och någon begagnad mobiltelefon. BuyBackWorld.com är en av dessa pengar för iPhone företag. Återköp World kommer att betala kontant för varje modell iPhone i alla förhållanden. Just det, den 1: a generationens iPhone 4GB som du tappade i duschen och iPhone 3G 8GB med krossat skärmen sitter i din skrivbordslåda är värt kontanter. Bara kolla in deras hemsida och se hur mycket pengar de erbjuder människor att sälja iPhone. De kommer att betala dig kontant för alla använda iPhone-modeller i alla förhållanden. 2G iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS och iPhone 4

Hur fungerar en iPhone handeln i företagets arbete? Processen är mycket enkel. Du loggar in på deras hemsida, hitta din enhet och svara på några frågor om objektet. Du kan då få en omedelbar offert som visar hur mycket pengar du kan sälja din mobiltelefon eller iPhone. Du skapar sedan ett konto med din grundläggande information (namn, e-post, adress) och välja betalningssätt du vill ta emot (kontrollera, PayPal eller en donation). De kommer e-postmeddelande du en fri frakt etikett. Du kommer att behöva packa dina gamla elektronik och mobiltelefoner i en låda. Fäst fri frakt etiketten lådan och ta med den till ditt lokala postkontor. När företaget får ditt objekt, kommer de att inspektera den för att se till att den kom den angivna tillstånd och därefter utfärda din betalning. Säljer iPhone till buybackworld.com och sätta lite extra pengar i fickan. Vi rekommenderar att du använder elektronik och mobiltelefon köpa tillbaka företaget buybackworld.com eftersom de har de högsta utbetalningarna, snabbaste betalningar, och erbjuder gratis frakt.

Hur mycket pengar kommer din tjäna för din gamla iPhone? Det beror på modell, skick och vilka tillbehör du har för det. Du kan tjäna flera hundra dollar för en del av de nyare modellerna som iPhone 3GS och iPhone 4. Du kan fortfarande tjäna mer än $ 100 för även några av de använda äldre modeller som den ursprungliga 1: a generationens iPhone 2G och iPhone 3G. Glöm inte att kolla att se om du har några andra gamla mobiltelefoner eller användas elektronik samla damm runt huset. Buybackworld.com kommer också att betala kontant för begagnade Apple iPod, mp3-spelare, handdatorer, digitalkameror, GPS-utrustning, video spelsystem och mycket mer.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar