fredag 9 mars 2012

Ensquared leder kanadensiska iPhone Insurance


iPhone försäkring är utan tvekan den dyraste mobilen skydd på marknaden i Kanada som iPhone är de dyraste enheterna att ersätta. Så dyr som den är, är kostnaden för iPhone ägaren levande n Ontario, Quebec, British Columbia eller någon annan provins eller kanadensiska territoriet att det är halva priset för att täcka samma anordning i USA.

För $ 99 genom Ensquared.com och Ensquared.ca ledande Internet-telefon försäkringsbolag i både USA och Kanada respektive är den kanadensiska tvååriga iPhone täckning i princip som på samma sätt som ett år premien i USA. För att understryka nyttan för kanadensarna ännu mer, är Ensuared iPhone försäkring USA cirka 44% mindre än samma iPhone försäkring som erbjuds av AT & T ($ 144 för ett år luckan genom att AT & T KONTRA $ 98,99 för Ensquared) med 25% lägre självrisk (199 $ kontra $ 150 på iPhone 4). Kanadensarna vet inte hur bra de fick det att täcka sina iPhones för 2 år för bara $ 99 för oavsiktlig skada eller total förlust (mystiskt eller stöld) med 150 $ avdragsgill.

Det största problemet hindrar den kanadensiska iPhone ägare från försäkring är att han eller hon eller det kanadensiska företaget verkligen inte förstår kostnaden för att ersätta de skadade eller förlorade iPhone. De flesta kanadensare tror att Rogers eller Bell Mobility subventionerat den första iPhone-enhet som ägs på att ta ut en serviceavtal att detta skulle upprepas om ut i mitten av kontrakt. Med andra ord är de under intrycket att en $ 700 iPhone erbjuds på $ 200 på kontrakt kommer att kosta $ 200 att byta också. Inte så! Förlorar din iPhone har det stulna eller skadade på allvar och nästa gång du betalar hela kostnaden - $ 600 plus beroende på modell om inte försäkrad. Gör det igen i samma två år eller en tredje tid även (inte ovanligt) återanskaffningsvärdet kan uppgå väl $ 1000 - $ 2000. Smartphones som iPhone kommer inte billigt och den enkla lärdomen är att kanadensiska iPhone användare inte har råd att vara oförsäkrade . iPhones resa med dig, få bort, spillts på, förlorade i hytterna och stulna ofta .        

Rogers erbjuda en hybrid iPhone försäkring som är så förvirrande och betungande att (a) det kräver iPhone ägaren gör anspråk att förnya kontrakt med Rogers och (b) de ersätta med porttelefoner utan kostnad. Vilka iPhone ägare kommer nöja sig med en post ersättare? Det är en löjligt iPhone Försäkringserbjudande. Å andra sidan andra leverantörer inte täcker iPhone. Period. De Ensquared iPhone försäkringsprodukter från TRISURIA licensierade hela Kanada är det bästa som finns och lättast att få.

Ensquared också försäkrar Android drivna enheter, vilket gör ett stort märke på Smartphone arenan i Kanada och USA, vid samma premier telefonen försäkringar som iPhone, men mer än hälften av avdragsgilla. Billigare med långt KONTRA Bell Mobility. Så oavsett om kanadensare gynnar iPhone-enheter, Android mobiltelefoner eller Windows telefoner,

www.ensquared.ca en specialist kanadensisk telefon försäkring webbplats som erbjuder cellen försäkringar över hela området till de förmånligaste priserna i Nordamerika är platsen att gå. Webbplatsen är lätt att navigera och lätt att hitta. Det är avkomma Ensquared.com # 1 myndigheten på iPhone försäkring, Android försäkring, Blackberry försäkring, i själva verket varje anordning försäkring, i USA och Kanada. Iphone försäkring för kanadensarna är nu ett klick bort och hävdar tillgång är öppet 24/7 genom det påstående centrum. Påståenden är inget krångel, enkelt och ersättning iPhone kommer att vara i dina händer inom tre arbetsdagar. Och om du reser till USA eller utomlands Ensquared täcker dig så bra så länge du är beredd att få din ersättning i Kanada.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar