lördag 3 mars 2012

6 iPhone-tillbehör du bara måste ha


Apple iPhone är en riktig multitalangen som inte kan endast användas för att ringa. Det ger möjlighet att surfa på internet , spara bilder och videoklipp och lyssna på musik . På grund av dess otaliga funktioner får iPhone att vara en oumbärlig följeslagare i vår vardag lifes.But även om iPhone har så många funktioner, finns det några tillbehör som du måste köpa extra för att njuta av full kapacitet < / strong> av denna fantastiska smartphone :

1.iPhone Dockingstations

De är bara praktiska < / strong>. Dockingstations länka iPhone med datorn, vilket gör det möjligt att automatiskt utbyta data och göra säkerhetskopior . Dessutom gör de din iPhone en mycket snygg TILLBEHÖR för ditt skrivbord. Dessutom mycket nerv kostnadsberäk ning söka efter din mobil är därmed historia . Nu du alltid vet var du hittar den!

2.iPhone Headset / Hörlurar

Trots att priset för en iPhone är ganska hög, Apple ändå försöker spara pengar genom att lägga till endast låga kvalitet tillbehör. Därför har fler och fler kunder tenderar att köpa en extra headset eller hörlurar . Eftersom soundquality säkert är fel ställe att säkra pengar , tror jag att vi alla är överens om detta!

3.iPhone Covers
< br /> Den som älskar hans / hennes iPhone och vill hålla den så blankt och nytt som det är , bara har att alltid bära den i en robust hölje. Eftersom när du bär den i din ficka utan skydd finns det en stor risk att få repor eller ännu värre till dess display eller andra delar . Om du vill att din iPhone vara som ny såg ut som det var när du köpte den , även efter några år, detta definatly är rätt plats att investera ! Det kan bli < strong> väldigt dyrt när bildskärmen sprickor . Och detta händer väldigt ofta har det bara att glida ur händerna när du inte är försiktig för en sekund. Bättre agera i förväg och använd ett lock eller ett fall.
4.iPhone skydd Shields

Även med en cover det ofta händer det att displayen blir scratched.But oroa dig inte, det finns en lösning för detta. Det kallas Rörskydd för iPhone . Är antingen tonat eller klart dessa. Några av dem är så tunna , som en ville inte märke till dem inte en tar en ordentlig titt på den. Nowerdays sköldar är perfekta medelvärdet mellan skydd och påverkar inte funktionaliteten på pekskärmen .
Det bästa är att använda en kombination av en sköld och ett lock eller ett fall . Återigen är detta ett mycket billigare än att behöva byta hela displayen eller någon del av iPhone som fick skadade tack vare inget skydd. Ha detta i åtanke!

5. iPhone Skins

Om man investerar en sådan summa pengar i en mobiltelefon, han / hon säkert vill stå ut i mängden . Vem gör inte det? Men i tider där en hel del människor har en iPhone , är det i sig inte så speciella längre. Men det finns några sätt att anpassa din älskade iPhone . En av dem tillämpar en huden till det. De är inte dyra, men de realy gör en bra jobb för att göra din iPhone look speciella

6.iPhone Bil Holdings
< br /> navigationssystem. Vilken fantastisk uppfinning , är inte det? Tack vare iPhone, behöver du inte längre ett system extern navigering, kan du helt enkelt använda din iPhone för detta ändamål. Men återigen, sparas Apple themselfs lite pengar och du måste köpa allt du behöver extra.But även om du inkluderar dessa kostnader, du fortfarande säker lite pengar att jämföra att behöva köpa en extern navigations system . Dessutom är det självklart mycket praktiskt att kunna ladda din iPhone medan du kör , oavsett om du använder nav eller inte.

Självklart finns en hel del andra kategorier som kan nämnas här. Men för att säkra dig tid att läsa mer, bara besöka vår butik och se själv! Vi är officiella partners till Amazon och du kan dra nytta av sina billiga priser och snabb leverans och på den andra sidan från vår välsorterad butiken , är Vilket specialiserat på bara iPhone tillbehör . Så kom och titta!

Ha en trevlig dag och se dig där!
Hälsningar
Ren Walters från
www.zubehoer-iphone.net
officiell partner i Amazon com / .co.uk / .de
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar