måndag 5 mars 2012

FÃ¥ Apple iPhone 4 Free - Nej Bull!


Det finns så många personer som förbiser möjlighet att bli en testare för Apples helt nya produkter så snart de anländer ut som Apples iPhone 4 som ges bort gratis till testare vitt och brett detta ögonblick!

Du kanske tror att det inte går att bli en testare och att någon som du aldrig skulle få en gratis iPhone 4 bara för att prova det och berätta för dem vad du tycker om det, korrekt? Tja, kan du inte vara mer fel! Allt du behöver göra är att avslöja de PR webbplatser på nätet som erbjuder gratis Apple iPhone 4 telefoner i handeln för din bedömning.

Normalt behöver du bara fylla i en enkät eller checklista om telefonen istället för att krafsa ner några långa bedömning. Vad du måste förstå är att det finns företag där ute som får betalt miljontals dollar för att utföra marknadsundersökningar och deras uppgift är att upptäcka ut "vad folk vill ha."

De måste sedan gå ut och muta personer som du och jag med flotta presenter och leksaker (som en gratis iPhone 4) För att vi ska ge dem vår genuina uppfattning och fylla i dessa undersökningar, etc. Det är verkligen en win win situation för alla och envar sedan bolaget får den information de behöver om produkten och du får dig en helt ny Apple iPhone 4 för GRATIS!

Sound rättvist? Låt dig inte luras av folk som talar om att allt på internet är en bluff och att du inte kan få tag på en gratis iPhone 4 eftersom du absolut kan! Sök på webbplatsen, se upp för att se om det finns några fortfarande i ditt område genom att skriva in ditt postnummer och sedan få din gratis iPhone 4! Lycka till!
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar