tisdag 6 mars 2012

Apple iPhone 4 överenskommelsen rör - Endast rabatter och gåvor


När Mobiltelefoner är den bästa och i den övre listan som är en lista av Apple telefoner har den här telefonen på toppen av de båda aspekter som är på grunderna för telefonens funktioner och även på den del av mobiltelefonen erbjudanden. Detta är ett verkligt inte bli chockad faktiskt är det som har gjort den mobila telefon som är Apple iPhone 4 ökning som är högre och kommer att ytterligare göra telefonen ökningen mer högre. När det gäller design, funktioner och prestanda telefonen är den bästa telefonen att få en 10 på 10. så det finns ingenting som kan ifrågasättas i telefon i själva verket telefonen är som en stor stigande ett och det är vad telefonen gör.

Som ni alla kan komma åt funktioner i telefonen lätt och många av er måste vara medveten om funktionerna. Men Apple iPhone 4 erbjudanden är att man måste ta en titt på nu som de kommer bara på en read låter dig vara galen och kan vara i ett kort tag kommer du planerar att köpa telefonen då och där själv. Apple iPhone 4 hotell är inte mycket klassificeras en, men de affärer är säkert höga stiger det bästa av alla de erbjudanden som är på toppen är bu Vodafone, som är ett kontrakt affär och i den här affären per månaden hyra är 45 och att hyra det finns 1200 samtal gratis, obegränsad meddelanden och 1 GB internet gratis. Ovanpå allt detta på en så låg hyra en sak som tillämpas och det är telefonen är gratis som är en så dyr telefon är gratis.

I detta finns det fler erbjudanden också som lön som you go erbjudanden och även sim gratis erbjudanden. Liksom i Apple iPhone 4 pay as you go deal priset på telefonen är 570,00 och i sim fria affären är priset mycket högre som är 717. framför allt detta finns erbjudanden av iPhone 4 med gratis bärbara datorer som är vad wil göra dig mer galen kolla alla!
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar