fredag 30 mars 2012

IPhone 5 Jailbreak att demonstreras live av? P0sixninja "På MyGreatFest När det släppa är i höst


I enlighet med Craig Fox, planerare av MyGreatFest, en London-baserad iPhone-relaterade festival, iPhone 5 Jailbreak kanske kan föras ut det ögonblick festivalen börjar, på September 17:e om progressiv handenheten verkligen presenterades i augusti, som det avslöjades originally.The modernt iPhone 5 jailbreak ska förmodligen göras av Joshua Hill, allmänt känd som @ p0sixninja på Twitter, utvecklaren av GreenPois0n verktyget.

Följande tweet direkt från Joshua verkar för att verifiera sanningen att från Apple iPad 2 jailbreaks från Comex kommer att vara på plats, han är för närvarande sannolikt att uppmärksamma att upptäcka en andra attack med hänsyn till jailbreaka nästa iPhone när det avslöjades i höst.
Hill och Craig kommer dessutom rymma en levande Q & A session på VizBoxTV på denna lördag kl 20:00 GMT (det är 3:00 EST för våra amerikanska läsare). Vi tar alla relevanta detaljer till dig, så jag hoppas att du håll ögonen öppna! Om du inte är bekant med MyGreatFest är det kommer att bli en konferens allt om jailbreaking. Den 1: a gång MyGreatFest bör verkligen ske den 17 september i London (och Redmond Pie sannolikt sponsring det), showcasingsome betydande skapare iPhone, såväl som byggare av Cydia, Saurik, producent av GreenPois0n, Joshua Hill (@ p0sixninja), @ pod2g, Elias Limneos, construtor av flera iOS tweaks som FoldersInFolders, och även utvecklare av iDroidProject, som strävar att föra Google Android och Linux-system till Ios utrustning. Du har även plats för Q & A plus en giveaway efter händelsen.

Incase du något efter i nyhetsinslag beprövade källor för artikeln har, säger en huvudsaklig iPhone förnya eventuellt skulle kunna komma fram till hyllorna så fort augusti. I motsats till tidigare bedömningar som visade den kommande iPhone förmodligen kommer att bli lite add-on utan betydande nya funktioner, visar det nu sig att det möjligen skulle kunna sätta alla nya hus.
iPhone uppfattning har kraftigt garanterat att stiga till händelsen och släppa en jailbreak efter att nya iPhone introducerades på marknaden, medan vi inte vet-hur intensivt Äpplet Företaget kan eventuellt göra det på kaparna att bryta sig in till iPhone 5.September ser ut att bli en underbar månad för att anpassade iOS avancemang. Men artiklar av en rejäl iPhone uppgradering är inte bara rykten, lång tid till Apple iPhone älskare är medvetna om att där det finns rök finns det eld. Låt oss också förutse Jailbreak utsläppen på ett lämpligt sätt.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar