onsdag 21 mars 2012

Få en gratis Apple iPhone 4 Just For Testa det!


Om du vill ha en iPhone 4 just nu, så läs vidare. Apple iPhone 4 släpptes officiellt den 24 juni 2010 med pre-orders sålde slut nästan omedelbart och linjer runt kvarteret på Apple och AT & T butiker. Om du har missat, det finns andra sätt att få tag på det senaste och bästa från Cupertino och få det för absolut noll kostnad, GRATIS! Vill du veta hur?

Visste du att företag behöver människor för att hjälpa testa sina produkter och ge värdefull feedback så att de kan förbättra sina marknadsföringsinsatser samt produkter i egen regi? De flesta företag har inte de resurser internt för att kunna simulera verkligheten användning av deras produkter, där hållbarhet och kvaliteten på deras produkter. De behöver tusentals testare för att kunna korrekt uppskatta sin produkt och åtgärda potentiella problem innan själva lanseringen eller för dem att tillämpa feedback till en utvilad produkt. Denna feedback är ovärderlig och de förstår vikten av din åsikt, varför de är villiga att låta dig behålla iPhone efter testet!

Testare av produkter får behålla enheterna och testa den privat i sina hem och i deras dagliga liv. Detta säkerställer att produkten sätts genom sina steg och den feedback som kommer att vara så korrekt som möjligt. Så, av dig att hjälpa dem, de är att hjälpa dig genom att låta dig behålla iPhone! Det finns inga förlorare här, win-win för alla!

Dessa typer av tester bara uppstår när en produkt först lanseringar, i detta fall, iPhone 4 som just släpptes. Så om du agerar snabbt nog, kommer du att kunna testa och behålla en helt ny iPhone 4 innan leverans tar slut. Missa inte den här gyllene tillfälle att landa dig en helt ny iPhone 4!

KLICKA HÄR för att få din Gratis Apple iPhone 4 just nu!
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar