fredag 9 mars 2012

Skäl till att Apple iPhone 4 är överträffar en Blackberry


Varannan mobiltelefontillverkaren på marknaden försöker hänga med i de senaste iPhone teknik är Apple som arbetar med nya funktioner som gör iPhone ett mer kraftfullt och nödvändigt verktyg. Den senaste modellen från Apple företaget är iPhone 4 som har mer avancerade funktioner än tidigare iPhone winnen mobiltelefon. Den iPhone 4 är den största sak som någonsin hända med Apples bolaget ända sedan de började tillverka mobiltelefoner enheter. Det finns så många skillnader mellan den nya iPhone 4 och den gamla iPhone winnen och några av dem nämns nedan.

Många av de mobiltelefonanvändare som tycker den nya tekniken har drömt om videosamtal under en lång tid och den tiden har äntligen kommit. Den nya iPhone 4 har den senaste tekniken videosamtal som tillåter användaren att chatta med andra användare via videosamtal. Den iPhone winnen är en bra telefon men inte har tekniken videosamtal. Den iPhone 4 har två kameror, fokuserar tillbaka kameran på saker framför dig och den främre kameran fokuserar på dig när du gör ett videosamtal eller till och med ta bilder av dig själv.

nya iPhone 4-modellen har den skarpaste någonsin näthinnan display och den högsta upplösningen skärmen någonsin att ingå i en mobiltelefon enhet. Det antal pixlar iPhone fyra är fyra gånger så mycket som iPhone 3GS gör svårt för blotta ögat för att kunna särskilja pixlar. På grund av den höga pixelantal, iPhone 4 visar allt kraftigt även texterna. IPhone winnen har en fantastisk display med en bra antal pixlar men den nya iPhone 4 har den mest överlägsna skärmen i världen.

iPhone 4 erbjuder användaren möjlighet att multi-tasking utan problem. Den iPhone winnen erbjuder också samma möjlighet men när man multi-uppgifter med hjälp av iPhone 3GS är resultatet av den främre marken bromsas och batteriet är urladdat lite snabbare. När multi-tasking med iPhone 4, inte upplever användaren inte långsamma förgrunden prestanda och även batteriet inte dräneras snabbt att göra iPhone 4 är mer överlägsen modell. Både de två iPhone-modeller har banbrytande mobiltelefonteknik men iPhone 4 är mer avancerad än alla de andra modellerna.

iPhone winnen har hög inspelning video och du kan skjuta en kort film om din familj och förvara den, men den nya iPhone 4 har också hög inspelning definition video plus en bonus funktion. Bonusen funktionen är en avancerad belysning sensor på baksidan av telefonen som har en inbyggd LED-ljus. Funktionen gör det möjligt för användaren att fånga HD-video även i områden som är dåligt belysta. Du kan också redigera video med iMovie på iiPhone. Apple Företaget har visat sig vara den mest innovativa inom mobiltelefoni och är en av de ledande mobiltelefontillverkare i världen.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar