tisdag 20 mars 2012

Hur får man en gratis Apple iPhone


De senaste iPhone kan bli dyrt, särskilt under denna dåliga ekonomi. Speciellt nu när det nya iPhone 4G har kommit på marknaden. Så vad kan du göra för att få tag på en iPhone för GRATIS? Det finns sätt för människor att få gratis produkter, i synnerhet nya produkter för att hjälpa företag testa deras senaste tekniken.

flesta människor vet inte hur man ska gå om att få produkter gratis. Företagen kommer ge bort viss av produkter till konsumenter för att hjälpa testa produkterna. Testarna kommer att använda produkterna och sedan rapportera tillbaka till företaget för eventuella fel eller problem. Detta kommer också att hjälpa företaget att bestämma hur att marknadsföra produkten och bestämmer utbudet och efterfrågan på den nya tekniken.

att få en Gratis Apple iPhone , behöver du veta när kampanjer kommer ut. De flesta människor inte hur man ska få meddelande när en ny produkt kommer att komma ut eller hur man blir en testare. Vanligtvis kan du registrera dig med företaget för att få meddelande eller göra en sökning på nätet när du ser reklamen för kommande produkter. Processen att bli en testare är ganska lätt. När du bestämmer den produkt du vill testa, du helt enkelt fylla i en snabb enkät och / eller tillämpning. När ansökan lämnas in och behandlas, kommer du att meddelas om du blir antagen.

Många företag vill ge ut sina nya och senaste produkter. När godkänns kommer företaget att skicka en Gratis Apple iPhone . Tänk, dessa företag måste du testa produkterna. De företag som ger ut gratis iPhone bör inte be om någon betalning från dig. Om de gör det, är det inte en legitim marknadsföring. Istället för att betala folk att testa sina produkter, betalar de testarna genom att ge dem en gratis produkt.

Ta din GRATIS Apple iPhone nu!
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar