fredag 30 mars 2012

IPhone 5 Jailbreak - jailbreaka din iPhone 5 nu!


mest mångsidiga telefonen på marknaden, är iPhone kan en funktion av de tidigare telefoner, såväl som nya. Med videochatt, en inbyggd digital kamera, blå tand förmåga, dessa små skönheter är kapabla att några hem-och affärsfunktioner dator. Med detta sagt, men det finns vissa funktioner som inte kommer ut ur boxen eller förinstallerat på iPhone. Det är där fängelset banbrytande eller möjlighet att låsa upp iPhone 5 kommer in i bilden.

Varför ska du slösa bort din tid och pengar för dig att låta okända organisationer låsa upp eller jailbreaka din iPhone? Är det inte enklare och billigare att göra allt själv? Alla vet att program som möjliggör jailbreaka din gadget är producerad av två bästa anfallare grupper: både Dev Team eller Geohot. Alla dessa planer finns på Digital release med fas till fas gratis guider till hur det är bäst att använda dem så att du kan effektivt och säkert jailbreaka din mobila enhet och installerar alla typer av program och spel som kan inte på något sätt en officiell Apple godkänna.

utvecklad specifikt för iPhone och iPod touch-människor ger Digital Release en komplett lösning på hur du kan säkert jailbreaka och låsa upp din mobila enhet. Över tusen fria tutorials, hacka, spel och program, intressanta nyheter och värdefulla råd - de är de viktigaste tjänster som tillhandahålls av Digital Liberation. Men det viktigaste är att det är du kommer att kunna verkligen jailbreaka och låsa upp din iPhone gratis på vår steg för steg guider och instruktioner guider.
Vi har en skyldighet att hjälpa iPhone människor världen över kommer att bli lyckligare, och i stil med ett säkert låsa upp och jailbreaka sina enheter. Läs mer om iPhone Jailbreak och resurser låsa upp, ladda ner gratis spel, iPhone apps och andra användbara resurser och upptäck de senaste innovationerna inom den trevligaste på nätet grannskapet.

Mer än hundra och femtio konsumenter har redan delat vårt grannskap. På grund av de guider och tutorials som de har nu en förståelse av hela metoden för jailbreaking och frigöra deras iPhones. För mycket demokrati betalning de fick en livstid registrering på den digitala utgåvan och nu har de en full tillgång till alla program, videospel, tutorials och senaste uppdateringar som produceras av berömda hackare.

Digital Release - din säkraste och snabbaste tekniken iPhone jailbreak och låsa upp. Upptäck hur du kan få en fullständig kontroll av gadget med olika sätt att låsa upp iPhone tutorials. Omvandlas till en medlem nu och få en livstid tillgång till den senaste jailbreak och låsa upp iPhone tips.

Klicka här för att iPhone 5 Jailbreak Your iPhone 5 Nu

Ultrasn0w 4.3.1 fixare lås är kompatibel med enheter som kör IOS 4.3.1 firmware. Men den enda nackdelen är att det inte kommer att låsa upp högre bas banden Om låset inte är möjligt just nu. När det gäller den gamla versionen kommer att fortsätta att låsa upp.
http://mobile.downloadatoz.com/tutorial/2102, lås-lOS-4-3-1-med-ultrasn0w-4-3-1-fixer-för-iphone-5-iphone-4- 3gs.html
Du kanske har några frågor om det, säger att det bara är en ny version av Ultrasn0w för människor som har uppgraderat till IOS 4,3 och även jailbreakad det med PwnageTool 4,3 eller Sn0wbreeze 2,5. Om du fortfarande förvirrad, är det endast kompatibel med bas banden omfattar 01.59.00 / 04.26.08 / 05.11.07 / 05.12.01 / 05.13.04 / 06.15.00.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar