lördag 10 mars 2012

Apple iPhone 4 - Kombinera stil och substans


Den ständigt populära iPhone-serien har sett ett nytt tillskott i iPhone 4. Släpptes sommaren 2010, innehåller denna mångsidiga handenhet ett antal högteknologiska funktioner, och faktiskt massor av media hype som du förväntar dig från en produktlansering från Apple.

Men vad är det om iPhone 4, som har fått konsumenterna så upphetsad?

Ett antal imponerande funktioner som ingår i iPhone 4, såsom helt nya "näthinnan display", 5 megapixel digitalkamera, nya operativsystem och helt omgjorda hölje.

Till att börja med är skärmen utan tvekan en av de mest imponerande funktionerna i iPhone 4, och faktiskt en av de mest avancerade av alla telefoner på marknaden. Använda en pixel konfiguration av 640x 960, kan det visa upp till 16 miljoner färger. Skärmen mäter 3,5 inches och använder LED-bakgrundsbelyst IPS TFT kapacitiv pekskärm teknik. Det namnges näthinnan på grund av att blotta ögat inte kan uppfatta de enskilda bildpunkterna, därav hisnande bildkvalitet.        

iPhone 3GS har en 3,2 megapixel kamera, men iPhone 4 har förbättrats på detta med en 5 megapixel erbjudande. Med en hög drift upplösning och möjlighet att filma HD-video i 720p kvalitet är det enkelt att använda men ändå mycket kraftfull. Detta gör den idealisk för dem som helt enkelt vill ta spontana ögonblicksbilder, liksom de som är entusiastiska över sin fotografering. Det finns ett antal som ingår bildförstärkningsmedel funktioner, tillsammans med massor av nedladdningsbara fotografering apps via AppStore.

Användarna bjuds på en stor surfa erfarenhet av iPhone 4. Både HSDPA och Wi-Fi-anslutningar ger de optimala nivåerna av anslutning baserat på plats och täckning. Mobilnät är beroende av GPRS och EDGE, medan Bluetooth och mikro-USB-anslutningar tillåta användare att ansluta sina telefoner till kompatibla hårdvara, där ett antal olika uppgifter kan genomföras.

Naturligtvis är tillgång till AppStore tillhandahålls som standard, så att användarna kan söka och hämta program från alla tänkbara kategori. Det tusentals program tillgängliga, av vilka många är gratis, och har förmågan att vända iPhone 4 till en mycket mångsidig enhet. Mångsidighet och anpassning nivåer av programvaran, tillsammans med kraftfull hårdvara såsom en 1 GHz Apple A4-processor är säkert en stor del av överklagandet av iPhone serien.

iPhone 4 är en mycket kompetent underhållning och multimedia enhet, bärbar webbläsare, produktivitet verktyg för kontoret, och faktiskt en mycket imponerande mobiltelefon. Oavsett vad du letar efter i en ny smartphone, kan du inte gå fel med Apple iPhone 4.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar