torsdag 1 mars 2012

Apple iPhone 3G - något långt över förväntan


Om du har fått uttråkad med din gamla telefon så gör dig redo att hämta Apple iPhone 3G som framkallar din personlighet. Detta 3G smartphone har tillverkats med massor av effektivitet i juli 2010 för att tillgodose dina behov och förväntningar. Den anordning erbjuder två attraktiva alternativ för köparna som är svarta (8/16 GB) och vit (16 GB).

gå vidare med Imagination:

Har en underbar telefon med tilltalande vikt (135 gram) och dimensioner (115,5 x 62,1 x 12,3 mm) inneslutna för att ge kistan-look. Det är prcised enligt kundernas belåtenhet. Utöver detta skulle du undrat ha en reptålig yta skärm 3,5 inches äga levande 16 miljoner färger besatt på skärmen med upplösning på 320 x 480 pixlar. Accelerometer sensor för automatiskt rotera och närhet sensor för automatisk avstängning finns för att justera ljuset beroende på situationen.
Fånga tid tillsammans med Entertainment Hub:

Apple iPhone 3G ger dig möjlighet att få fantastiska bilder med 3 mega pixel digital kamera med xenon-blixt. Från Photo Gallery Photo Editor anläggningar har utrustats i denna magnifika enhet. Dessutom ger denna fantastiska handenhet dig komfort när du skriver meddelandet med fullt QWERTY-tangentbord. Låt oss diskutera sin musik Hub, välsignad med musikspelare / video-spelare spelbara på populära uppspelning format. Dessutom har den stereohörlurar mikrofoner och fjärrkontroll för att göra dig med bästa ljudkvalitet. Dessutom har FM-radio gett särskilt RDS-funktionen för att hjälpa användare att se musiken stationen på skärmen. Mer överraskande, skulle du uppleva Film-& TV Player anläggningar som täcker utrymme i denna fantastiska smartphone. Flytta isär finns det inbäddade och nedladdningsbara spel för underhållning syfte

Ta Erfarenhet av ett Multi-tasking Device.

Är du deprimerad av långsam tillgång? Okej varför inte du ta en titt på en otrolig telefon som Apple iPhone 3G som följs uppgraderas Operativsystem utför på version 4 förutom att CPU ha kraftfull ARM 11 412 MHz .. Den webbläsare har blivit det grundläggande behovet av nuvarande generation, så detta lovvärda handenhet ger dig WAP webbläsare, HTML Browser (Safari). Det har också fört RSS-läsare tillsammans med A-GPS som stöds av Google Maps för att ta dig i exakt riktning. Dessutom är denna gadget som ger anslutning via Bluetooth och USB och det blir bättre genom hög kvalitet 3G HSDPA och Wi-Fi 802.11b/g.The lagringskapacitet är helt enkelt anmärkningsvärt i denna fantastiska manick som kan definieras som 8 GB / 16 GB inbyggd lagring och 128 MB RAM med överlägsen kvalitet i flash back-minne.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar