måndag 19 mars 2012

Apple iPhone 4 erbjudanden: Erfarenhet senaste tekniken i Apple mobiltelefon


Alla iphone fans vet väl vilken typ av spänning som fanns i marknaden med lanseringen av iPhone 4 erbjudanden nyligen. Sannerligen var det motstycke.

Alla iphone fans vet väl vilken typ av spänning som fanns i marknaden med lanseringen av iPhone 4 erbjudanden nyligen. Sannerligen var det motstycke. Och när man tittar på funktioner i denna fantastiska gadget för Apple, kan du lätt förstå orsaken bakom. Företaget verkar ha åtgärdats alla sina nackdelar i tidigare iPhone-modell och resultatet kommer makt packad med den nya Apple iPhone .

Grymt är ordet för denna nyligen släppt iPhone som finns i en uppfriskande levande utseende och anmärkningsvärt rika funktioner. En mätning av 115,2 x 58,6 x 9,3 mm och vikt 137 g märke är en mer kompakt iPhone än alla de tidigare. Det är smart och smal och bekväm att bära. Det ser bra med lätt rundade hörn och den här gången kan du vara säker på sin hållbarhet också. Den främre och bakre del är tillverkad av glas, vilka är knappast brytbar. TFT kapacitiv pekskärm av telefonen är 3,5 inches bred. Det innebär att du kan visa alla bilder perfekt och att igen i 640 x 960 pixlar och 16 miljoner färger.
Utrustad med reptålig yta, multi-touch inmatningsmetod, accelerometer sensor för automatiskt rotera, tre-axeln gyro sensor, närhet sensor för automatisk avstängning och andra denna iPhone är ett tecken på framsteg i mobiltelefon teknik . Din passion för bra musik och favorit tiden att gå med videospel kan uppfyllas till optimal nivå med dessa telefoner. Du kan lyssna på musik och även redigera ljud i den här telefonen. Andra faciliteter som microSIM kort stöd endast reptåligt glas back panel, aktiv brusreducering med särskild mic, digital kompass, Google Maps, videouppspelning och redaktör, röstkommando, TV-ut och andra är också där för att tjäna användarna.

består av högst anläggningar av en dator med funktioner som 1 GHz Apple A4-processor och 2G och 3G-nät. Surfing internet med hög hastighet är mycket möjligt med klass 10 GPRS och faciliteter EDGE i dessa telefoner. Överföra data är lätt att med WLAN, Bluetooth, Wi-Fi, USB och andra hi tech mekanism.
Telefonen har en 5 megapixel kamera med funktioner som autofokus, LED-blixt, beröring inriktning, geo-taggning och andra. Bildkvaliteten kan mesmerise dig med 2592 x 1944 pixlar.

På grund av höga krav på dessa telefoner på marknaden, alla ledande nätoperatörer komma med sortiment av lönsamma erbjudanden med telefonen. Det är en fröjd för köparna att de kan utnyttja tunga rabatter på samtalspriser, gratis samtalstid med anslutning, gratis meddelanden, gåvor med telefonen erbjuder med iPhone 4 erbjudanden .


L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar