lördag 17 mars 2012

Gratis Apple iPhone 4 - Du Definitivt bör få en


Apple iPhone 4 är den bästa smartphone på marknaden idag och även om närvaron av en stark konkurrens på detta område, kan ingen bestrida det. När det gäller paketet i sin helhet - egenskaper mjukvara och hårdvara, prestanda, val, och alla de små saker som skapar en sammanhängande enhet iPhone 4 är grädden på moset. Helt uppdaterad design, kraftfull processor, bättre batteri, FaceTime, iBook, iMovie, bara gör det omöjligt att ens ungefärliga jämförelse med tidigare modeller. En ny iPhone har en kamera med högre upplösning än iPhone 3G/GS och du kan tydligt se även de minsta detaljerna i bilden. Förbättra och utöka displayen färg gör färgerna på detta en ny Apple-produkt bedövande vacker, tydligare och rikare än på någon annan för iPhone. Vill du att få och prova en?

iPhone 4 har en två modifikation: 16GB ($ 199) och 32GB ($ 299). Men du kan hitta ett sätt att få det gratis. Det finns många webbsajter där du bara måste prova en eller två enkla gratis testperiod för att få din gratis iPhone 4. Inga undersökningar, inga dyra produkter, bara ett fritt objekt direkt från Apple! Kanske du tror att du är instängd i en ny bluff, eller hur?

Låt dig inte luras av de personer som talar om att allt på Internet är en bluff och att du inte kan fånga något för gratis! Sök på webbplatsen, söka efter en ledig iPhone 4 som fortfarande finns i ditt område genom att skriva in ditt postnummer och sedan få din gratis iPhone 4 levereras till din dörr. Vad är nästa steg?
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar