fredag 2 mars 2012

Apple iPhone 4 32GB-erbjudanden för Black


Apple iPhone 4 32GB-erbjudanden för Black ger bättre prestanda samt en härlig ny display och förbättrad design. Detta har ett brett utbud av funktioner som körs via iOS 4 uppdateringen. Med en bättre och fräschas design Apple iPhone 4 32GB-erbjudanden för Black har en gnistrande ny design och en snabb processor med andra ytterligare funktioner. Telefonen är presentation av Apples senaste operativsystem som är iOS 4. Detta lägger ett urval av många långa förfallna funktioner. Detta är en sömn och tillfredsställande ändå övertygande enhet. Apple iPhone 4 32GB Black erbjudanden är snabbare och den nya hårdvaran är bättre. Multitasking är det viktigaste inslaget i den här telefonen. Den FaceTime videosamtal funktionen är också anmärkningsvärt. Telefonen är något smalare att iPhone 3Gs och är smalare, mätt över dess ansikte. Andra designelement inkluderar en ny front mot VGA-kamera och en ny LED-blixt med det huvudsakliga kameralinsen. Det f inns också en ny brusreducering mikrofon som är på telefoner ovansidan.

Apple iPhone 4 32GB-erbjudanden för Black har volymkontroller som har en mute knapp över volymkontrollen. SIM-kort sitter till höger ryggraden av telefonen och kopplas till Micro-SIM-format. Detta möjliggör mer utrymme för ett större och längre livslängd batteri. Telefonen levereras med ett 3,5 mm headset uttag som en strömbrytare knapp som är över mikrofonerna brusreducering. Telefonerna levereras med alla de vanliga tillbehör som inkluderar liten vägg plugg och en USB-stift-kabel som gör det möjligt för användaren att ansluta telefonen till datorn och de vanliga Apple öronsnäckor. Den iPhone 4: s display har en 940 x 640 pixel "Retina Display". Detta är fyra gånger de resolutioner än de andra och tidigare iPhone. Den levereras med samma IP skärm som finns på iPad som har en 800:1 förhållande. Denna telefon är fullastad med nya godbitar och slår sin föregångare med nya och mer förbättrade funktioner. Telefonen har de bästa multitasking f unktionerna.

Detta möjliggör mer utrymme för en större och längre livslängd batteri. Telefonen levereras med ett 3,5 mm headset uttag som en strömbrytare knapp som är över mikrofonerna brusreducering. Telefonerna levereras med alla de vanliga tillbehör som inkluderar liten vägg plugg och en USB-stift-kabel som gör det möjligt för användaren att ansluta telefonen till datorn och de vanliga Apple öronsnäckor.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar