söndag 18 mars 2012

Apple iPhone 4: Wide Screen Internet iPhone


Apple iPhone 4 är en 3,5 inches multi touch screen telefon. Telefonen är med så många attraktiva funktioner som gör det skiljer sig från andra iPhone. Telefonen har en 5 megapixel kamera. Med LED-blixt, foto och video Geo märkning. Telefonen har en annan funktion i film och TV-spelare. Telefonen erbjuder fastigheten videosamtal. Och även ansiktet tiden videosamtal funktionen. Telefonen har en Apple I4 processor och fungerar på iPhone operativsystem. Apple iPhone 4 har fått en touch tangentbordet på skärmen QWERTY. Som hjälper dig att komma in funktionen på telefonen på ett användarvänligt sätt.

Telefonen har fått en spelare iPod-musik som stöder de filformat som MP3, AAC, AIFF, WAV och Apple lossless. Telefonen har en sökning pekskärm varefter du kan söka någon av de funktioner på bara en knapptryckning. Telefonen har fått de spel som rörelse stöd spelet och kan även ladda ner spel av din sort. Du kan komma åt internet på din mobiltelefon med hjälp av HTML-webbläsare, webbläsare.

Apple iPhone 4 kan användas som någon av de tre som en kontakt mobiltelefon, som en pay as you go mobiltelefon, SIM gratis telefon. Varje telefon har fått sina fördelar. I fallet med kontrakt telefon kan du gå med betalning av din mobiltelefon varje månad. I den här kommer du också ha några gåvor också och ibland dig emot gåvor innebär att mobiltelefoner också. I SIM gratis mobiltelefon kan du få något av SIM anslutning och mobiltelefon ditt val. I pay as you mobiltelefon har du ingen begränsning som du kan gå med th möjlighet att göra förskott räkningen. Alla de tre billiga iPhone 4 erbjudanden tillhandahåller några riktigt coola och sinne blåser funktioner som fritext, fria minuter, pengar tillbaka erbjudandet, text n Talk och många fler.

Detta billigt iPhone 4 har fått en 16GB och 32 GB och flashminne. Telefonen har en 7 timmars taltid med 3G och 14 timmars taltid med 2G. Telefonen ger dig möjligheten att komma åt internet med hjälp av webbläsaren och HTML webbläsare. Telefonen stöder HSDPA, Quad-band-teknik. Du kan gå med olika hemsidor för att få en korrekt information om mobiltelefonen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar