torsdag 22 mars 2012

MAXDVD Halloween Special erbjudande? Köp DVD Ripper Få Video Converter gratis


Halloween kommer snart. MACXDVD Software meddelade Halloween Köp en få en gratis marknadsföring på deras DVD-ripping och video konvertering lösningar och 50% rabatt på MACX DVD Video Converter Pro Pack. Detta erbjudande startar från 28 oktober-19 november.

MACXDVD Software, som professionell digital media levererar programvara, tillkännagav idag att Halloween SPECIALERBJUDANDE-köp en få en gratis. Detta erbjudande är giltigt från 28 oktober-19 november, med sina bästa inblandade sälja produkter. Under kampanjperioden, för alla som köpt MACX DVD Ripper Pro kan MACX iPhone Video Converter fås gratis, om de som köpt MACX Video Converter Pro kommer MACX iPhone DVD Ripper presenteras .

Mer detaljer om denna Halloween erbjudande finns på:

http://www.macxdvd.com/special-offer/

Som vi alla vet att Halloween är en speciell social händelse. För de flesta är det samma som vad det alltid var. Men för MacXDVD, är att mer än en speciell festival. Det är hennes första Halloween efter sitt grundande. Så MACXDVD Software har bra sätt att fira med sin Halloween Köp en få en gratis marknadsföring.        

MACX DVD Ripper Pro, mångsidig DVD ripping program för att rippa hembakade och skyddas DVD-filmer genom att få bli av med kopieringsskydd. Det kan göra en perfekt 1:1 DVD kopia till backup DVD till hårddisk eller USB. Med en sorts utdataalternativ stöds, gör det möjligt för användare att rippa DVD till alla populära videoformat och överföra till iPhone, iPod, iPad, Apple TV, etc. För dem som köpt MACX DVD Ripper Pro under Halloween specialerbjudande period, licensen information om MACX iPhone Video Converter kommer att skickas tillsammans med DVD Ripper Pro till kundens e-rutan.

Med hjälp av gåvan MACX iPhone Video Converter är du inte bara möjlighet att rippa DVD till iPhone, iPod, iPad, men även arbeta effektivt i att omvandla HD och SD video, som MKV, M2TS, AVCHD, MOD, TOD , AVC format som är inspelade av HD-videokamera under Halloween, allmänna videor laddas ner från video sharing webbplats YouTube och videofiler som skapats av själv. Detta skulle vara särskilt användbart för filmälskare och HD fans videokamera för att maximera funktionen hos sina bärbara enheter och dela deras lyckliga ögonblick med vänner.

Förutom köp en få ett erbjudande, en stor rabatt bedrivs på deras heta pack, MACX DVD Video Converter Pro Pack, upp till 50% rabatt. Det är en perfekt kombination av MACX DVD Ripper Pro och MACX Video Converter Pro, som syftar till rippa skyddade DVD och några videor till det format som kompatibelt med QuickTime, iPhone, iPod, iPad, Apple TV, PSP och mycket mer.

Om någon kunde sprida ordet om den utmärkta Halloween Special erbjudande och bidra till att locka nya kunder under kampanjperioden finns det en stor chans att vinna en gratis iTunes kort. Mer information finns på deras Facebook-sida.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar