söndag 4 mars 2012

IPhone batteri


versionen av Apple iPhone fanns en marknad, ändra händelse som har förändrat hur telefonerna har utformats sedan dess. Kombinationen av iPhone och Verizon Wireless nätverk skapar en idealisk situation för alla iPhone entusiaster på grund av kraften i nätet. Även om det finns många positiva om iPhone, är en fråga som alla ställer om alla telefoner hur länge kommer batteriet? Tillämpa iPhone inte bara ger en fantastisk upplevelse på många sätt, är smeten också en som kommer att ge en längre 4G erfarenheter mellan laddningar.

Det första som måste förstås för att maximera livslängden på batteriet mellan laddningarna är att identifiera hur iPhone används och efter att telefonen har använts på ett tag, fastställa hur länge telefonen normalt varar varje laddning. Denna information kan ses genom att knacka på Inställningar på startskärmen och välja Allmän och därefter användning. Detta kommer att visa hur lång tid det har varit sedan avgiften var full. I den här skärmen kommer användaren att också kunna se hur länge iPhone har varit vaken och i bruk sedan den senaste laddningen och det kommer också att visa hur länge iPhone har varit påslagen sedan förra gången telefonen var fulladdad.        

Även smeten av iPhone är viktigt, är en av de första stegen till att utnyttja iPhone skaffa en. För vissa kan detta vara en svår uppgift, eftersom de kan begränsas av monetära begränsningar. Det är dock möjligt att hitta en ledig Verizon iPhone är Internet söks utförligt. En gratis Verizon Wireless iPhone kan ibland hittas genom att fylla i enkäter för webbplatser. Ett annat ställe att leta efter en Verizon iPhone gratis är webbplatser som tillhandahåller recensioner av iPhone-program.

Ett sätt att optimera smeten liv iPhone 4 är att ladda ner programuppdateringar som släpps av Apple vid olika tidpunkter. Ingenjörer som utformade iPhone och programvara för det ibland hitta nya sätt för att optimera smeten prestanda telefonen.

annat sätt att optimera smet livet för Verizon iPhone är att minimera program som använder lokaliseringstjänster. Program som ständigt använder platser, såsom kartor kan minska batteritiden på telefonen, samtidigt som man tar bort från användarens möjlighet att använda iPhone av andra skäl.

Stänga push-meddelanden kan optimera batteritiden på iPhone också. Dessa program, som App Store använder Apple Push Notification för att varna användaren när nya data finns tillgängliga. De program som ständigt förlitar sig på push-meddelanden, till exempel instant messaging program, skulle kunna negativt påverka batteritiden på iPhone.

Det finns många positiva aspekter på iPhone släpps för Verizon Wireless. För att till fullo uppskatta och pressa de många positiva aspekterna är det nödvändigt att maximalt utnyttja batteriets livslängd telefonen.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar