torsdag 1 mars 2012

Revolution av mobil göra drivs av Apple iPhone 4 Black


kända för sina revolutionerande produkter kommer Apple nöja aldrig ner för de elementära och enkla produkter. Den imponerande Apple iPhone 4 Svart är exempel på det. Omdefiniera mobiltelefoni, kommer med den magnifika touch-skärmen. Det är en retinadisplayen över sina snygga och attraktiva 3,5 inches widescreen som besitter kvaliteten på multi-touch input display och ger en oklanderlig upplösning på 960 x 640 bildpunkter. Skärmen är skärmad med oleofoba beläggning för att göra det fingeravtryck-resistenta över fronten samt en tillbaka och därmed håller din iPhone 4 SIM-fri alltid ung.

När du läser iPhone 4 Review, hittar du om standardapplikationer för meddelanden såsom SMS (trådad vy), MMS, e-post och Push Email. Handenheten är bäst att surfa till nät och ger snabb och snabb anslutning till GPRS och erbjudanden WLAN (Wi-Fi) anslutning. Det bäddar Safari Apple webbläsare som gör navigering genom webbsidor enkelt och bekvämt. Annat än att uppvisar den anslutning via Bluetooth och USB, som låter dig synkronisera telefonen med andra enheter och nätverk och utföra dataöverföring.

Flytta fram emot andra funktioner, en av de märkbara funktionerna i iPhone 4 Smartphones är videosamtal. Ett stort hav av multimedia applikationer och funktioner som gör Apple iPhone 4 Black. Du kan ta bilder samt spela in videoklipp med sin kraftfulla primära kamera på 5,0 MP. Att improvisera fotografering hittar du funktioner som Geo-tagging, auto-fokus, och hjälp av LED-ljus i svagt ljus området. Dessutom kan du redigera bilder och videoklipp med effekter på de program som bildredigerare och videoredigering.

Med några enastående funktioner som reptåligt glas baksidan och brusreducering Apple iPhone 4 Black säkerställer en särskild plats. Det ger dig en dedikerad mikrofon och som hjälper dig att ha släta samtal med dina nära och kära. Du kan hitta nya mål och leta efte r nya platser med hjälp av GPS och Google Maps. Det interna minnet av iPhone 4 SIM-fri är 16 GB och det betyder att du kan spara all databas du föredrar att lagra och som kan innehålla bilder, bilder, videoklipp och andra arbetsrelaterade filer. Priset för denna revolutionerande gadget är rimligt märkt och det balanserar med de program och funktioner Det bäddar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar