tisdag 13 mars 2012

Har du någonsin tänkt att få en ny iPhone i vardagen?


Vad sägs om att få en ny iPhone varje dag? som låter bra för mig men som skulle vilja att spendera pengar varje dag för att få en ny iPhone och det skulle vara så mycket besvär och få en ny iPhone, överföra alla kontakter, bilder, videor mm från varandra. Det kan vara en bra show off för vänner och kollegor att du bär en ny iPhone varje dag.

Mestadels människor som jag skulle säga att jag knappast har råd en iPhone ett år så hur kan jag få en ny iPhone varje dag? Det är löjligt och ärligt talat få en ny iPhone varje dag är dumhet och det är bara slöseri med din tid och pengar, och föra svårt att överföra data från en iPhone till en annan.

förvärva en ny iPhone varje dag är en sak men visar en ny iPhone varje dag till dina vänner och kollegor är en annan. Att köpa en ny iPhone varje dag inte är möjlig och överkomlig och det är bara dumhet. Men du kan visa en ny iPhone till dina vänner och kollegor varje dag. Om det låter dumt att du sedan säger jag dig hur du kan visa dina vänner och kollega en ny iPhone varje dag.        

iPhone kommer i svart färg och Apple har inte lanserat iPhone i vit färg, men är man tvungen att använda iPhone i svart färg bara? Nej, du inte kan du ändra färgen på din iPhone som din egen val. Det är mycket enkelt och lätt. Flera företag har lanserat olika tillbehör iPhone, inklusive Apple själv, och det finns iPhone fall fanns tillgänglig på marknaden av olika färger, med hjälp av dessa fall kan du ändra din iPhone färg och visar en ny iPhone till dina vänner och kollegor varje dag.

Du behöver inte köpa dussintals fall av olika färger, bara köpa två eller tre fall och ändra dem som du vill, du kan använda ett fall för tre olika dagar i veckan som måndag, torsdag och söndag genom att göra denna lilla arrangemang kan du imponera på dina vänner och kollegor genom att visa iPhone i olika färger varje dag. Det skulle vara roligt, och vissa av dem kan bli förvirrad också.

Men dessa fall är inte bara för nöjes skull, dessa är mycket användbara för att hålla din iPhone säker, dessa fall skyddar den äkta ytan av iPhone från repor, och om du måste sälja din iPhone kommer du att få en mycket bra pris eftersom den äkta ytan på din telefon skulle bli så gott som ny. Så får din iPhone fall av olika färger och ha roligare med din iPhone, och imponera på dina vänner och kollegor.

För mer information om priser och olika färger på iPhone fall besöka denna webbshop
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar