onsdag 14 mars 2012

Amadeus Consulting Diskuterar Verizon har iPhone 4, Väntan är över!


rykten har cirkulerat det senaste året om när Verizon Wireless skulle få iPhone och per fredags rykten exploderade med läckaget av ett 11 januari 11:00 EST meddelande. För de konsumenter som har haft ut för iPhone att komma till Verizon, eller för dem som är trötta på AT & T, är väntan äntligen över: Verizon kommer att börja sälja iPhone 4 den 10 februari 2011, med en pre- För tillgång till befintliga kunder den 3 februari.

Här är detaljerna

Som du kanske redan har läst, är iPhone 4 för Verizon ungefär samma som den nuvarande AT & T iPhone 4. De tre viktigaste skillnaderna är att Verizon iPhone inkluderar en mobil kapacitet hotspot-anslutning, finns det ingen SIM-kortplats och kunderna kan inte använda datakapacitet samtidigt som man talar i telefon. Hotspot funktionen kan upp till 5 enheter anslutas via Wi-Fi för att dela telefonerna 3G-anslutning. Detta är en funktion som för närvarande inte tillgänglig på AT & T iPhone 4, men det är oklart om denna extra funktion kommer att vara fritt eller om Verizon kommer att debitera användarna extra för att använda den här funktionen. Hursomhelst är det en cool extra för Verizon iPhone-användare, men vi tvivlar här funktionen ensam skulle göra någon hoppa till Verizon iPhone 4.

Anledningen till att Verizon iPhone 4 inte har ett SIM-kort är att Verizon inte använder SIM-kort på någon av sina enheter. Detta kan vara ett bekymmer för konsumenter som vill byta från AT & T som används för att ha ett SIM-kort. Nuvarande Verizon Wireless kunder används för att fungera bra utan ett SIM-kort och den nya iPhone 4 kommer inte att vara annorlunda för dem.        

sista skillnaden är att Verizon iPhone inte kommer att kunna hantera tal och data samtidigt. Detta är den enda verkliga oro / skillnaden att vi ser kan vara ett problem. Detta är dock ett aktuellt problem för alla smartphones på CDMA-nätverket, så återigen detta är inte nytt för nuvarande Verizon kunder. Det kommer definitivt att vara en avgörande faktor dock att alla som vill byta bärare som AT & T: s GSM-nät gör det möjligt för samtidiga data och röst användning. Det kan också vara en avgörande faktor om du är en aktuell Verizon kund och har sett fram emot den nya 4G LTE-nätverk. Verizon iPhone 4 är en 3G-telefon och från tillkännagivande i dag ett 4G LTE version inte kommer inom en snar framtid. 4G LTE-nätverket sägs ha samtidiga uppgifter och resurser röst.

Varför tech användare och utvecklare är entusiastiska över utvidgning

iPhone kommer till Verizon Wireless har potential att expandera Apples iPhone användarbas och App Store kundbas. Jag tror att det finns tre typer av konsumenter som kommer vara ute efter att köpa iPhone Verizon Wireless, konsumenter som ville en iPhone men var lojala mot Verizon är konsumenter som har en iPhone och trött på AT & T föranledde en bärare förändring och slutligen konsumenter som har låsts in i ett 2 års kontrakt med en icke-Smartphone och äntligen kan köpa en Smartphone (som är 70 procent av mobiltelefonanvändare). I två av de tre typ av konsument, om de köper en iPhone med Verizon Wireless, kommer de att vara nya iPhone kunder och nya App kunder Store. Enligt Wall Street Journal analytiker uppskattar att Verizon kommer att sälja mellan 9-12 miljoner iPhones under 2011.

en mobil app utvecklingsbolag vi är glada över att se användarens basen expanderar ökar efterfrågan på bra mobila applikationer. Vi utvecklar mobila applikationer för våra kunder på alla mobila plattformar (iPhone, Blackberry, Android och Windows Phone 7) och ständigt ser ett behov för iPhone utveckling och flera plattformar applikationsutveckling. Vi tror att detta kan leda till en ökad efterfrågan för att utveckla mobila applikationer, eftersom fler människor använder iPhone de kommer att se behov som kan fyllas med anpassade mobila applikationer. Verizon iPhone kommer att använda Apple App Store och kommer att kunna köra samma program som den nuvarande AT & T iPhone. Med det sagt kommer det att finnas en ökad marknadsföring potential för skaparna av befintliga program som kommer nu har 9-12 miljoner nya iPhone ägare att marknadsföra sina program till.
L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar