tisdag 31 december 2013

Apple iPhone 4G: Next gen-telefon ger dig framtida teknik - Teknik - Mobiltelefoner


Folk hade stora förhoppningar från Apple iPhone 4G och det helt uppfyllde deras förväntningar. Apple iPhone 4G meddelades i en glittrande ceremoni på World Wide Developers Conference 2010. Apples vd, Steve Jobs var mycket glada att tillkännage den här handen. Han fortsatte med att säga "," Det här är vår nya bebis. Jag hoppas att du älskar det lika mycket som vi gör. .. Vi tycker att det är det största språnget vi har tagit sedan den ursprungliga iPhone "The WWDC deltog mer än 5000 personer från 57 länder över hela världen för närvarande, är Apple iPhone 4G finns i två färger:. Svartvitt < / p>

Apple Iphone 4, kommer med en massa nya funktioner förpackade i en ny design. Apple iPhone 4G rymmer en tunn 9.3mm kropp med en metallram som omger kroppen. Det metalliska ram fungerar också som en antenn. Den Iphone 4 baksida omfattas också av glas ungefär som visnings förskott. Detta är nytt härdat konstruerad glas något bättre än plast.

Handenheten är kompatibel att arbeta med både 2G-och 3G-nät. Apple iPhone 4G sport 3,5 inches TFT kapacitiv pekskärm som kan visa 16 miljoner färger. Den har funktioner som multi touch input, accelerometer sensor för automatisk rotera och närhet sensor för automatisk stänga. Handenheten är försedd med 3,5 mm headsetuttag för musikälskare. Du kan ta digitala kvalitet bilder med 5MP kamera med funktioner som autofokus, LED-blixt, 5x digital zoom, Touch fokus och geo-taggning. Den kan spela in 720p video med 30fps. Sekundär video-cam är också närvarande. Handenheten körs på Apple iPhone OS 4. Handenheten kan få tillgång till Wi-Fi, dataöverföring med Bluetooth och USB. Handenheten är både EDGE och 3G aktiverat. Den nya telefonen har även en bättre batteri, vilket gör att 7 timmars samtalstid och 10 timmars surfande på en Wi-Fi-nätverk. Den har också ett gyroskop som skulle öka rörelse ingång i spel.

Apple iPhone 4G är en dröm telefon. Det är verkligen en nästa generations telefon spetsad med många nya tekniker. Apple iPhone 4G kommer att finnas tillgänglig i USA, Frankrike, Tyskland, Storbritannien och Japan från 24 juni. I USA, Verizon Wireless och AT & T är bland operatörerna att erbjuda sina tjänster på Apple iPhone 4G.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar