söndag 15 december 2013

Jag ringer 5 specifikationer - Business - Small Business


nya I telefon 5 specs lämnar locka någon smart telefon köpare både avtryck gäller hårdvara såväl som mjukvara. Det jag telefon 5 kommer att ha den oförlikneliga A5-processor chip, en 8 mp kamera med en främre kamera aktiverad för videochatt, och en 4-tums skärmstorlek. iPhone 5 kommer också att ha icloud tjänst för trådlös bestående åtkomst av musik från alla datorer och rörliga enheter. Telefonen anförtro synk tar täcka icloud förutom att hjälpa användaren av telefonen för att hantera musik, bilder och andra data utan att det tar i telefonens minne.

Vilka är iPhone-specs?

iPhone 5 specs innehåller en dubbel fokus ARM Cortex-A9 processor med NEON SIMD accelerator och en dual core PowerVR SGX543MP2 GPU, vilket skulle motbjudande att iPhone 5 skulle ha kapacitet att göra dubbelt arbete vid en hastighet på en. Den har 1 GB RAM, och Processer hastighet skulle vara mellan 1,2 till 1,5 GHz. Kameran har skulle ha en utformning inför 8 mp kamera med ihopkopplade LED-blixt. Jag ringer 5 skulle också överväga en främre kamera som kan användas för videochatt. iPhone 5 skulle också innehålla en 3D-kamera, vilket betyder att kameran skulle vara imponerande att fånga processen igen böjda 3D-bilder. iPhone 5 skulle också ha programmet panorama i det, vilket är lika med den för 360 panoramabilder finns överhöghet i App Store. Detta skulle hjälpa till att ta bilder i sekvens och sedan sy alla bilder för att bilda isolerade kontinuerlig udda syn. Annan struktur inkluderar, Iphone kommer att hålla en yttre säkerhets erkännande. Den trycka skulle visa Scratch och splittras kamp. Jag ringer 5 kommer att anta ryktbarhet Sync (trådlös) går jordiska iTunes. Batteriets livslängd är och förväntas bli längre än tidigare omgångar av iPhone. fysiska kommer också vara säker konstruktion utsättas för hjärnan våg fånga.

Intressant lärdom om iPhone 5 specs

En utomordentligt häpnadsväckande inslag i iPhone 5 specifikationer är att väsentligt skulle uppvisa en Simless telefon. Det kommer att innehålla en sim mindre form med 2-3 sällskapsdjur antenner väger CDMA eller GSM-kompatibilitet. Jag ringer 5 skulle posit en inbyggd GPS igen en ny multitasking look. iPhone 5 kommer återigen har HD-ljud. ljud tangentbord skulle också lika närvarande i iPhone 5. Äpplet I telefon 5 ledighet erbjuder även 4G och anförtro fungerar också som Långsiktig utveckling kompatibel (LTE), som är den senaste standarden ögonblick den mobila nätverksteknik. Konkurrensen är hård med andra Android smartphone företag som HTC eller Samsung, förutom att eftersom Apple är passande i så usel med otrolig konsistens i iPhone 5 specs för att göra det eftersom lukrativ som möjligt för köparna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar