tisdag 10 december 2013

Bästa köp lanserat musikmolntjänster till mot Google äpple - Business - Small Business


Amazon, Apple, Google tre av lagring av musiktjänst baserad på molnen efter de största globala elektronik återförsäljare, bäst köpa in även meddelade igår att den senaste musiktjänster på nätet, Moln Musik Cloud användare ladda upp musik på efter mer än kan i utrustningen, för att förverkliga online spela mot Cloud Google Music Player, Amazon och Apple icloud. Hittills har multimedia-sändning redan bildade molnet mer än tillräckligt trepartsavtal konfrontation med makten.

Lanseringen musikmolntjänst bästa köp

service funktioner, så att användarna kan efter register kommer musiken till servern, av Andr moln??? Oid, Cisco IOS, björnbär och utrustning installationsklient för flera plattformar, många av utrustning för att förverkliga musikdelning, en annan PC och Mac kan också uppleva till tjänsten. Enligt uppgifter antog moln av bästa köp musiktjänst en som kallas "magen är full av tekniken." fick

Enligt rapporterna utländska medier, kan molnet bäst köpa det fria och ta ut två typer av modellen, men fritt läge tillåter endast mobil utrustning varje låt att spela 30 sekunder, detta är en tjänst mobiltelefon ring? Om vill få inte begränsa långa normalt sänds och bättre service, användarna måste betala $ 3,99 per månad för att uppgradera till den ledande kostym, jämfört med Google kunde frigöra Beta Co förvaring 20000 låtar verkar mycket generös.

Cloud Musikspelare Android-klient

närvarande har den utrustning stöd Android Android-klienten kan Google elektroniska marknaden att hämta, uppdatera datumet för 2011 års 1 juni.

Apple tryck icloud produkter betydelsen av att ytterligare stärka begreppet "system", efter MAC-maskinen för centrum med strategier till molnen genom att tillhandahålla en överföring, äpple terminalsystem Delad av molntjänster, produkter dess strategiska betydelse ligger i stärka konkurrenskraften för det ekologiska systemet äpple

Marknadsvärde är ett av sätten att mäta fast hållning eller falla. För närvarande har företaget nära äppelmarknaden Microsoft, HP, Dell tre traditionella summa IT-jätten, till mer än 3000 dollar. Dessutom apple släppt data visar iTunes Store den årliga verksamheten / rörelsekostnader var $ 1,3 miljarder dollar. Dessutom säger JPMorgan Chase, äpple oseriöst rapport MacBook Air bärbara datorer i nästa kvartal, kommer att göra samma period med andra PC-försäljningen sjönk 10%.

Apple som en jätte, påverkar dess varje rörelse i branschen är i ögat, mobilt Internet, kommer att föra där konkurrensen från den nya utvecklingen trenden av uppmärksamhet. Därför intervjuade reportern oberoende rådgivare, har varit engagerad i den mobila Internet-forskning, sade forskare HouHong äpplet affärsmodell är kärnan i, det är inte "kommersialisering" i all den viktigaste länken i erfarenhet, ge konkurrens och även utanför bortom föreställningen av användarens förväntningar, låt pursuers tårna.

icloud lyda hela strategiska layout

Nyligen, i WWDC på Apple släppt nya iOS5 systemet i iOS5, lägga den post-it Påminnelser funktion. Samtidigt, äpple med stark konkurrenskraft icloud kallade lanseringen bygger på cloud computing av streaming media tjänster, med tanke på Amazonas och Google har utfärdat en liknande tävling produkt fall, äpple denna avsikt?

Att rekommendera dig bättre köpare sourcing och upphandling av långsiktigt samarbete avsikt, måste vi ge detaljerad information, denna information för leverans av w Web drift och uppladdning är inte huvudfåran i ipad, iphone användningen. Apples produktstrategi har en karaktär, först möter den mest behöver möta spridningen småningom, trots allt, WWDC gång varje år för att få ny produkt / version för att locka ögongloben? Och plötsligt in i en har starka konkurrenter, kan lika gärna marknaden först träffa en finns det ingen tävlingsområdet och, faktiskt, tjänsten med ipad, iphone, måste vara MAC och terminalen helt övervägande känsla, och det är svårt att säga är terminal av konkurrenskraft av de säljfrämjande molntjänster eller molntjänster öka konkurrenskraften i terminalen.

Enligt en inhemsk en marknadsundersökning data visar, upplevelsen av äppel Cisco IOS-systemet var acceptabla, eller 61,8% av den högsta Apple IPad erfarenhet av operativsystemet för mycket nöjd och sade följt av Google Android3.0 systemet . Så, är Apple inte överglänsa andra, kommer Google konkurrens vara ett stort motstånd. Som ett teknikföretag, är Apple en programvara enhet typ av företag, medan Apples strategi i ständig anpassning och i olika stadier, men det på utvecklingen av de grundläggande principerna eller oförändrat, det huvudsakligen genom försäljningen yttersta utvecklar sin programvara fördel, och dra nytta av , och cloud computing är trenden i utvecklingen av natur, äpple kommer inte missa det.

Stärka det ekologiska systemet är kärnan konkurrenskraft

Apples Application Store gett upphov till en ny generation av smarta konsumenter och skapat nya affärsmodellen, i efterföljd av nykomlingarna ständigt med kopian av affärsmodellen, äpple har någon vinst fönster och konkurrensfördelar?

Apple kan alltid till konkurrens och även utanför bortom användarnas förväntningar produkten och tillämpning av en önskan att köpa, stimulerar användarna tillåter också konkurrenter till en enkel kopia på kort tid. Äpplet lanserade icloud bakom tekniken inte från Apple, och vi kan se dess fördelar är inte teknik och är till förståelsen av användarupplevelsen och systemintegration förmåga. Apple lanserade produkten betydelsen av att ytterligare stärka begreppet "system", efter MAC-maskinen för centrum med strategier till molnen genom att tillhandahålla en överföring, äpple terminalsystem Delad av molntjänster för produkt synes uppdelning av slutanvändargrupp möjliggör integrering av upplevelsen. Tjänsten av 5 G-versionen är gratis, är strategisk betydelse för att stärka äpple ekosystem konkurrenskraft, möter användaren krav utrustning interoperabilitet för att förbättra användarens viskositet, ytterligare utöka programmet och Microsoft-imitatörer bly. Mr HouHong så analys problemet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar