fredag 6 december 2013

Säkerhet Larm för iPhone - Vad iPhone Security Alarm Apps är tillgängliga? - Familj


p Det är nu fullt möjligt att ha ett larm för iPhone. Ingen hårdvara krävs. Du behöver bara ett enkelt program. Läs mer om de tillgängliga alternativen och bestämma vilken som är rätt för dig.

En grundläggande larm för iPhone skyddar enheten från att flyttas utan din tillåtelse. Du behöver bara skriva in telefonens PIN-kod och tryck ner för att låsa telefonen. På detta sätt är rörelsesensorer aktiveras. Om någon flyttar enheten från sin position, kommer den att producera ljud-och ljussignaler. Eftersom du är den enda som känner till PIN-koden och förfarandet för frånkoppling av larmet, kommer avaktivering lätt snabbt och enkelt.

Du kan lätt gå för en mer komplex larm för iPhone. Dessa säkerhets program är utformade för att upptäcka rörelse plus beröring av skärmen. Så även om en person försöker bara att ta en topp i telefonen utan att hålla det, kommer larmet ljuda. De mer komplexa system har olika larm ljud och ljus inställning som du kan välja mellan. Detta gör att du kan ha mer igenkännbara signaler om ett problem uppstår.

En annan positiv aspekt av de mer komplexa iPhone säkerhets apps är att de har en särskild säkerhetskod som du måste ange för att aktivera dem. På så sätt kommer du att ha skydd från koden och från enhetens PIN-kod. Som ett resultat kommer enheten att vara av lägre risk mot stöld och andra eventuella intrång. Andra ytterligare funktioner, t.ex. en 10-sekunders väntetid innan larm för iPhone blir aktiverad är praktiska och användbara också.

Du kan koppla till och från ditt hem larmsystem med hjälp av en speciell iPhone upp. Detta är en annan typ av larm avsedda för sådana enheter. Vissa hem larmföretag har utformat särskilda program för sina produkter. Dessa program kan du aktivera och avaktivera hemmasystemet även när du är miles bort från ditt hem. Förutom att fungera som en långväga fjärrkontroll, gör en sådan upp dig för att övervaka aktiviteten av dörr-och fönsterdetektorer och om eventuella rörelsesensorer som du har hemma.

Du har gott om valmöjligheter när det kommer till ett larm för iPhone. De flesta program som är utformade för att skydda din enhet och de som är avsedda för hemma säkerhetsskäl är tillgängliga gratis. Du kan lätt prova dem för att se om de får du de fördelar som du letar efter

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar