måndag 9 december 2013

Hur Hide Folder i iPhone - Datorer - Mjukvara


iPhone är en pekskärm mobiltelefon som har mycket väl accepterat bland mobiltelefonanvändare i en rekord tid. De eleganta och sofistikerade funktioner har dekanteras så mycket aliveness i denna nästa generations mobiltelefoner. Ingen tvekan, är iPhone en verkligt inflytelserik mobiltelefon med massor av saker att erbjuda dig. Antingen det handlar om kommunikationsfunktioner, eller om dess förinstallerade underhållningsfunktioner, i båda fallen iPhone säkert är ett skott vinnare. iPhone mobil applikationsutveckling företag, särskilt de som utvecklar program för att dölja privata saker i din iPhone och för att säkra dina filer och andra konfidentiella data i din iPhone, gör också fantastiskt arbete genom att utveckla den smartaste och mest intelligenta applikationer för iPhone och för att de måste ges full kredit.

syfte att utveckla iPhone-säkerhet ansökan är att förbättra prestanda nivå samt för att säkra iPhone data så att det inte skulle bli missbrukas även om du tappat din iPhone. I början när iPhone slog bara i golvet, det fanns inget program tillgängliga men som iPhone började att få erkännande och berömmelse, iPhone utvecklare kom till platsen och de gjorde något enastående genom att presentera sin högteknologiska Wizardry förhållningssätt i utveckling av applikationer för iPhone.

Bland dem är Newsoftwares som nu har tagit fram en iPhone säkerhet applikation för sina användare som heter Folder Lock för iPhone som kan dölja mappar och filer, videor och filmer, audio och sånger, privata bilder och mycket annat.

Varför jag måste dölja mappar i iPhone?

Apple inte erbjuder någon standardmetod för att skydda data när du håller i iPhone, därför är det viktigt att du hittar ett eget sätt att lösenordsskydda och gömma filer, mappar och andra privata saker. Detta beror på att utan en bra iPhone-säkerhets app, alla dina privata videoklipp, känsliga bilder och andra viktiga dokument som du håller i din iPhone är mycket känsliga för att få bort eller bli stulen. Tänk vad som händer om en tjuv kommer att få hålla på dina finansiella rapporter eller dina privata bilder, eller vad som händer om din chef får reda på känsliga videor på din iPhone. Alla dessa är vanliga scenarion och kan hända dig om du lämnade din iPhone data oskyddade.

Folder Lock för iPhone är en i sitt slag iPhone-program eftersom det ger inte bara trygghet för de filer och mappar som du håller i din smartphone, men är också utrustad med många andra uppseendeväckande funktioner. p Det är väldigt lätt att använda och användar nådig program som har en mycket detaljerad inbyggd bruksanvisning som kommer, guida dig på hur du kommer igång med det här programmet. För att dölja mappar i iPhone med Folder Lock, allt du behöver göra överföringen som mapp från din PC eller Mac till din iPhone, och du är klar!

Folder Lock för iPhone är smart nog att sortera överförda data i sin kategori det så att du enkelt kan komma åt den.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar