onsdag 11 december 2013

Kolla in dessa tre iPhone 4 Tillbehör - Datorer


p Det finns så många tillbehör som finns nu är det svårt att hänga med så många till Iphone 4. Varje gång Apple släpper en produkt, oavsett om det är en telefon, iPod eller iPad, kan du vara säker på att massor av företag, däribland Apple själva, kommer att komma med många tillbehör som går med dessa enheter. Du kommer att hitta några som är användbara och andra som kan vara ifred. Låt oss titta på några av de Iphone 4 tillbehör som du kanske vill lägga till i din egen samling.

En funktionell punkt är Elan Passport Wallet, som också är ett skyddande fodral för din telefon. Du hittar det här att vara en snygg plånbok med en påse gjord speciellt för iPhone. Det finns en repa gratis foder som gör att skärmen för att skyddas från skador eller fläckar. Detta gör att du kan hålla allt på ett ställe, inklusive din telefon. Du kommer att kunna lagra viktiga dokument, kontanter, kreditkort och ID också. Det gör detta bra och ganska funktionella också. Om du vill gå runt eller gå till gymmet med din iPhone 4, är ett armband ett bra objekt att ha. Belkin gör en lätt och vattentålig armband gjort speciellt för iPhone 4. Du kan använda telefonen medan locket håller skärmen skyddas. Om du har hörlurar, kan dessa lämpligen lagras i en särskild kapsel. Det stretchmaterial detta armband är tillverkad av är utformad för att passa din handled bekvämt. Ett armband är ett användbart tillbehör om du vill ha enkel tillgång till din telefon utan att behöva lägga den i en ficka, väska eller bältesklämma. Om ett armband är på din lista över saker att komma, se till att få en som är utformad för iPhone 4, inte iPhone 3 eller någon annan telefon för att säkerställa rätt passform.

Ljud buffs kanske vill få Belkin TuneCast Auto Live FM-sändare, vilket ger dig möjlighet att överföra musik från din iPhone till din bilstereo. Med den här enheten, kommer du också att kunna plocka upp den radiostation som har den starkaste signalen i det område där du kör med sin GPS-assisterad scanning. Eftersom radiosignaler kan variera från en plats till en annan, kommer den här funktionen att du kan få bästa möjliga ljud var du än är. I huvudsak, med den här enheten kan du använda din iPhone (eller iPod) för att styra stereo av ett fordon.

Detta är en bra Iphone 4 tillbehör om du vill ha ett enkelt sätt att kontrollera ljudet i bilen.

Oavsett vad du tycker om att göra det mesta på din Iphone 4 kan du hitta tillbehör som gör det enklare och bekvämare. Vissa människor gör massor av samtal och vill ha Bluetooth-hörlurar så att de kan prata handsfree. Det finns många produkter som kommer att förbättra ljudet, oavsett om du vill lyssna privat eller via högtalare. Du kan använda ovanstående som utgångspunkt för att kolla in Iphone 4 tillbehör, men det finns många andra som well.iPhone 4 tillbehör du vill i din arsenal.

Apples Iphone 4 har många olika funktioner och funktioner helt av sig själv. Men om du vill ge det ännu fler funktioner, kan du få några av de tillbehör som finns tillgängliga för det. Några av dessa är baserade på dina intressen, medan andra, såsom lock och fall, är bra för alla att ha. Vad som följer är en titt på några av de bästa och mest intressanta Iphone 4 tillbehör som finns tillgängliga idag.

Motorola MOTOROKR S305 Bluetooth Stereo Headphones är ett bra tillbehör om du vill kunna prata i telefonen handsfree och njuta av den bästa ljudkvalitet. Du kan använda mikrofonen som är inbyggd i hörlurarna när du svarar i telefonen.

prata i telefon handsfree är inte bara mer bekväm, men vid vissa tillfällen, som när du kör, det är mycket praktiskt. Lagar om mobiltelefon under körning varierar, men i vissa stater är det endast lagligt när man talar handsfree. Med en iPhone 4, det finns många skäl bortsett från telefonsamtal att ha bra hörlurar, som du kan ladda ner böcker och filmer och lyssna på musik från iTunes-biblioteket. Dessa Motorola hörlurar är ett bra tillbehör om du vill ha ett bekvämt sätt att få bra ljud från telefonen. Ett tillbehör som många iPhone-användare tycker är ett armband, som gör att du kan bära din telefon på gymmet eller vart du än går. Belkin gör en lätt och vattentålig armband gjort speciellt för iPhone 4. Du kan använda telefonen medan locket håller skärmen skyddas. Det finns också en kabel kapsel för att förvara hörlurarna i. Armbandet är gjort av en bekväm stretchmaterial som anpassade passar till din handled. Ett armband är ett användbart tillbehör om du vill ha enkel tillgång till din telefon utan att behöva lägga den i en ficka, väska eller bältesklämma. Se bara till att du får rätt storlek armband, som de som kan ha passar iPhone 3 inte kan vara rätt för iPhone 4.

Använda ett tillbehör, såsom Iphone 4 Dock är bra för att du kan ladda eller ansluta din iPhone till enheter som din dator, TV eller högtalare om du vill. Så du kan fortfarande lämna din iPhone upprätt och visa bilder eller använda appar, men du kan fortfarande ladda den på samma gång. Plus att du alltid vet var telefonen är, om det är alltid på sin docka. Det finns också möjlighet att Apple Universal Dock, vilket är perfekt om du har fler än en Apple-enhet.

Beroende på Iphone 4 funktioner du bryr dig mest, kommer olika tillbehör tilltalar dig. Headset är nödvändigt om du vill prata hands-free en stor del av tiden. Det finns många produkter som kommer att förbättra ljudet, oavsett om du vill lyssna privat eller via högtalare. Vi har utforskat bara några av de många Iphone 4 tillbehör som är populär över hela världen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar