fredag 27 december 2013

IPhone ombyggnadssats Leader Yoyobase Presenterar färgrika iPhone konverteringssatser? Sätt att ändra din iphone 4 färg - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone konverteringssatser ledare Yoyobase.com tillkännagav sina senaste produkter färgrik Iphone 4 konverteringssatser - som gör din Iphone 4 ser helt skillnaden med andras. För närvarande finns det röda, Ljusblå, grönt, guld, vit, svart, transparent svart, transparent vit, krom blå och många andra färger finns.

För dessa människor kanske vill ändra sin iPhone färg, är det inte så svårt som sin föreställa sig. Det finns hundratals youtube video som talar om hur man gör det på några minuter utan att vara expert. Du följer bara videon gör det steg för steg, om du kan läsa och lyssna, då kan du göra det utan några problem.

När du google iphone konverteringssatser som du kan hitta massor av amerikanska brittiska online-butik som erbjuder tjänsten att göra din Iphone 4 vita eller andra färger, och de påstår att erbjuda originaldelar. Som en insider i den här branschen, nästan alla av dem kommer från Kina OEM fabriken. Apple kommer inte alla originaldelar släpps på marknaden. De köper det i lösvikt och få prisskillnaden.

Produktionen av dessa Iphone 4 konverteringssatser är ett svar på människors fantasi, i dessa dagar folk vill vara unik, måste de bära något annorlunda med andras. Om du är en av dem och vill inte sitta i samma båt, då dessa färgglada Iphone 4 konverteringssatser är ditt måste ha. Tänk er, folk skulle komma och fråga dig hur du får ett rött eller guld-iPhone 4? Bara tala om för dem att du gjorde det med händerna.

"Det är en stor nyhet för människor som är trötta på vit / svart iphone4", en kommentar från en marknadsundersökning anställd av Yoyobase, "En gång i tiden, jag bär min röda Iphone 4 till Apple Store och be den anställde var kan jag hitta andra Red Iphone 4, de är totalt chockad och frågar mig var jag får det. "

Egentligen är det verkligen en stor nyhet för alla iPhone-fans. Den här gången vad de anpassar inte färgen på Iphone 4, men den unika design och livsstil. Med prislappen på USD $ 52 mer eller mindre, är det överkomligt för alla dessa iphone spelare också.

Nu dessa färgglada Iphone 4 konverteringssatser finns tillgängliga på yoyobase.com

Eller du kan kolla på videon av dem via / watch? v = 936mLv8ArKk

Om Yoyobase Limited

Yoyobase Ltd, är en av de största grossisterna i Kina för iphone tillbehör och coola prylar. Som en enda online-sourcing destination, Yoyobase erbjuder ett stort utbud av iPhone, iPad, iPod och Bideo spel tillbehör och reservdelar. Den har högsta kvalitet i branschen på nätet, att få bra feedback på Resellerratings.com. Dess effektivt arbetsflöde garanterar en snabb leverans för alla produkter.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar