lördag 28 december 2013

Är du desperat att få Vit iPhone 4? - Shopping


Det fanns en tid när svarta Iphone 4 lanserades och tog marknaden med storm. De trogna Apple-fans höll på att vänta på att färgen variant och nyligen den vita Iphone 4 har släppts och finns på den officiella hemsidan för försäljning. Den vita handen är inte bara snygg, modern men även den senaste flugan i dessa dagar.

Det måste finnas många bland er som hade köpt svart iPhone nyligen och nu när den vita Iphone 4 har lanserat det kan tyckas att du har gjort ett misstag. Om du hade väntat lite mycket mer än vad du skulle ha varit stolt ägare av vita luren. Ändå är det inte korrekt bara för att Apple tog för lång tid att lansera den vita luren och förseningen var oförutsägbar.

För dem som har svart version 4 handenhet finns det absolut ingenting att oroa sig för att det finns tillgängliga bra alternativ. Om du funderar på det är något annorlunda i svart eller vit version så behöver du antagligen att samla in mycket mer information, eftersom om det är vitt eller svart funktioner, appar och chassin har samma specifikationer och mätningar. Så, om du planerar att omvandla den svarta luren till vita Iphone 4 är det en bra lösning. Du kommer att kunna spara enorma belopp i kontanter och endast ändra utsikterna eller color.The vita Iphone 4 är tillgänglig i 115.2x 58.6x 9.3 mm mätning och det är extremt tunn, lätt och intelligent. Fickan telefon ser fantastisk i fickan och i dina händer. Den extra starka reptålig och tufft att bryta glas är perfekt för de grova tuffa killarna till näringsidkare oftast på språng. En av de primära attribut i luren är kapacitiv pekskärm med hög upplösning. Den 1 GHz Processer tillåter användaren att uppskatta lång batteritid och spela 3D-spel eller redigera videoklipp och skicka till online sociala webbplatser och så vidare. Den har 5 mm kamera och stort lagringsutrymme för att lagra alla dina favoritlåtar i telefonen. Du kan ladda ner någon av dina favorit program från online-butiker som helst och förbättra funktionaliteten i din telefon.

Om färg bothers, kan du ändra den till en ledig variant genom att upphandla ett kit på nätet. Om du letar efter endast den vita Iphone 4 då inte kasta bort din svarta luren och omvandla den till vit lätt. Många tillförlitliga källor har alla nödvändiga verktyg och hjälp videos för att konvertera din telefon från majestätisk svart till glamorösa vitt. Gå igenom instruktionerna, titta på instruktionsvideos extremt noggrant, och se till att du väljer en lugn omgivning och platt bordsskiva för att starta konverteringsprocessen. Förställning och montering av iPhone är inte svårt men behöver din koncentration och rätt verktyg.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar