tisdag 17 december 2013

Jag ringer 5 specifikationer - Business - Small Business


nya I telefon 5 specs kommer att locka någon smart telefon köpare både vad gäller hårdvara sedan väl sedan programvara. Det jag telefon 5 kommer att ha den perfekta A5-processor chip, en 8 mp kamera med en främre kamera aktiverad för videochatt, och en 4-tums skärmstorlek. iPhone 5 kommer också att ha icloud tjänst för trådlös fjärråtkomst av musik från alla datorer och rörliga enheter. Telefonen synkroniseras med icloud och hjälpa användaren av telefonen för att spara moderna bilder även andra uppgifter utan att det tar i telefonens minne.

Vilka är iPhone-specs?

iPhone 5 specs täcka en dual core ARM Cortex-A9 processor med NEON SIMD accelerator och ett dubbelt mål PowerVR SGX543MP2 GPU, vilket skulle innebära att iPhone 5 skulle räkna med adeptness att göra dubbelt verksamheten vid varvtalet för solo. obestridliga har 1 GB RAM, och Processer hastighet skulle vara mellan 1,2 till 1,5 GHz. Kameran har skulle vara godtrogen en bakre motbjudande 8 mp kamera med dubbel LED intryck. Jag ringer 5 skulle dessutom förutsätta en främre kamera som kan användas för videochatt. iPhone 5 skulle också innehålla en 3D-kamera, vilken del som kameran skulle stå för kunna fånga processen och böjda 3D-bilder. iPhone 5 skulle också ha slit panorama i det, vilket är lika med den för 360 panoramabilder som finns i App Store. Detta skulle hjälpa till att hantera bilder i följd och därmed sy alla bilder för att bilda oöverträffad kontinuerlig strid antagande. Andra funktioner inkluderar, Iphone kommer att ha en fasad erkännande tro. Skärmen skulle vara Scratch förutom lemlästa bevis. Jag ringer 5 ledighet vara i synk (trådlöst) med iTunes. Attacken går också förväntas bli längre än tidigare omgångar av iPhone. Det kommer dessutom att ha tron ​​stöd för bild fånga.

Intressant insidan berättelse om iPhone 5 specs

En ganska intressant vinkel på iPhone 5 specifikationer är att, original skulle imitera en Simless telefon. Det lämnar har en sim mindre design med 2-3 hemtrevliga antenner för CDMA eller GSM-kompatibilitet. Jag ringer 5 skulle ha en inbyggd GPS igen en ny multitasking look. iPhone 5 kommer också att HD-ljud. Fysiskt tangentbord skulle också vara närvarande makt iPhone 5. Globen jag ringer 5 kommer förutom att erbjuda 4G och kommer också att vara lång limn evolution kompatibel (LTE), som är den nuvarande standarden dra mobila nätverksteknik. Konkurrensen är hård inte berätta för andra Android smartphone företag dote på HTC eller Samsung, vidare därför terrene blir slagkraft med tanke på många häpnadsväckande funktioner i iPhone 5 specifikationer för att göra det så på banan ser praktiskt till köparna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar