måndag 9 december 2013

Smartphone Applikationer spela större roll i våra liv idag! - Webbutveckling - Programmering


Smartphones har förändrat den mobila marknaden och den växer i snabb takt och har förändrat vårt sätt att leva, arbeta och spela. Enligt en färsk undersökning, är smartphone marknaden förväntas växa till cirka 49,2% under 2011 eftersom fler och fler antal användare byter från funktionen telefoner till smartphones. Smartphones dominerar marknaden och har snabbare än resten av mobilmarknaden. Statistiken visar att efterfrågan på att ladda ner appar förväntas nå sin topp under 2013.

Smartphone är en liten allt-i-en mobiltelefon som iPhone, Android, Blackberry, etc. som är förstärkt med avancerade funktioner som röst, funktion, SMS, Multiple-anslutning, personlig informationshantering, Internet Browsing, e-post, multimedia, GPS, läsplatta förmåga etc. Kort sagt kan man säga att smartphones är små datorer som har telefon funktioner i den.

Smartphone Applications eller "Smartphone Apps" är programvaruprodukter byggda för iPhone, Android, Blackberry och andra, både för affärs-och vardags. En Smartphone applikation tillåter användaren att hålla kontakten med spännande händelser i deras intresseområde. Dessutom kan man också dela intressanta saker med vänner via olika sociala mediekanaler som finns som Facebook och Twitter.

Smartphone applikationer har fått ner världen i fingertopparna. Dessa program tillåter en mängd olika funktioner för att enkelt hantera din verksamhet och liv med större lätthet och roligt. Det finns tusentals program, vissa är gratis och en del betalat dem också. Med tiden, är denna marknad i hopp om att se nyare program med mer avancerade funktioner och innovativa sätt att kommunicera, underhållande och engagemang.

Att ha en Smartphone Ansökan har blivit behovet av timmen, eftersom det ger verklig möjlighet för att föra entreprenörskap i denna utvecklingsländerna. För att marknadsföra, exponera - för nya och växande publik och för att accelerera intäkterna,. Företag, i alla vertikaler använder Smartphone Apps

Dessa ansökningar har revolutionerat hur du interagerar med dina kunder och även du kan få skräddarsydda program enligt ditt företags behov. Det finns olika mjukvaruföretag, som i webb applikationsutveckling att skapa anpassade Smartphone applikationer för att framhäva sin Smartphone potential till sina kunder.

Mobil teknik har förändrat hur människor fungerar - från en enkel röstkommunikation till en mycket utvecklad interaktiv multimediaupplevelse, Smartphone apps har skapat ett raseri. Man tror att Smartphone Applikationsutveckling är nyckeln till framtiden och kommer att växa i en mycket snabbare takt än någonsin tidigare. Smartphone Apps verkar bli en mycket bredare plattform under de kommande åren.

Källa: / blog / smartphone-applikationer-play-större-delen-i-vårt-liv-dag /

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar