onsdag 4 december 2013

Utveckla dina egna appar för iOS, Android eller Windows Phone 7 - Teknik - IT


Utveckla dina egna appar för iOS, Android eller Windows Phone 7

Förvånansvärt många 1: a tids mobila apps utvecklare är faktiskt 1: a gången utvecklare också. Du kan förstå detta faktum, om man tänker djupt om anledningen till det. Mobile är den hett ämne idag med några nya mobila OS (s) in i området och har också blivit lätt att arbeta med det.

Web Developer Resources

Dessutom kan en bra och välgjord mobil applikation vara användbart och en stor hit. Till exempel anser de ficklampor, tips miniräknare och mycket fler applikationer.

Även om det är lätt att arbeta med att utveckla applikationer för de mobila operativsystem (s), måste du veta några grunderna för att utveckla dem. I fall, har du några erfarenheter i programspråk som C, Java, C # eller webbprogrammering, det kommer att bli tufft för dig att utveckla program på egen hand. Så, jag hade gick igenom flera resurser på nätet, e-böcker, vänner cirkel för att finna metoder för att utveckla appar för iOS, Android eller Windows Phone 7.

Titanium från Appcelerator är en av de utvecklingsplattformar som gör det enkelt för webbutvecklare att göra övergången till mobila plattformar. Men, jag tror att det kommer att vara användbart för att använda tid för att lära sig dessa programmeringsspråk enligt den mobila OS typ som du är intresserad i.

tanke på iOS, måste du lära dig Cocoa Touch och även Objective-C. Med tanke på Android programmering, är det samma som Java tillsammans med Android-relaterade Ramverk och API: er. Med tanke på Windows Phone 7 från Microsoft, använder den Silverlight som kräver erfarenheter. NET och C #.

iOS böcker, webbplatser och resurser p Om du vill lära dig om grunderna i iOS programmering, kan du hänvisa till Apple Developer webbplats som har fått väska full av viktig information. Du kan få gratis tillgång till utvecklare dokument efter registrering, men måste betala $ 99/year för att få tillgång till omfattande videos, tutorials från WWDC och flera verktyg för att bli en iOS app utvecklare

Du kan hitta flera tiotals böcker när de överväger att utveckla för iPhone apps. Mobila och mobila plattformar utvecklas dag för dag, så det kommer att bli tufft att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna genom att bara hänvisa till böcker ensam.

Men ändå, kan de ge dig en stor insikt om iOS / Objective-C / Cocoa / Cocoa Touch utbildning och vissa av dem anges nedan.

iPhone App Development: The Missing Manual - Boken är skriven av Craig Hockenberry är från Iconfactory, är verkligen en underbar guide som förklarar vinklar och hörn av iPhone programmering .

iPhone Programming: The Big Nerd Ranch Guide - Om du är redo att spendera en viss mängd och har råd att ta 7 till 14 dagar tid för att studera den bästa guide runt, bör du inte missa The Big Nerd Ranch. Om du inte har så mycket tid att spendera, kan du givetvis byta till bok versioner från Joe Conway och Aaron Hillegass. Boken om sädes Cocoa Programming for Mac OS X skrevs av Aaron Hillegass och en 3: e upplagan är tillgänglig för tillfället.

iOS Developer kokbok - Erica Sadun kommer att släppa en bok av denna januari månad väntas bli en stor succé och det skulle handla om iOS Programmering och iPhone .

programmering i Objective-C 2.0 - kan du överväga denna bok som Bibeln för Objective-C 2.0 som det diskuteras om det i flera djup. Principerna som faktiskt används för Apple Mac OS X Programmering, men som kan användas för iOS programmering också. Du kan räkna med en 3: e upplagan av boken i början av detta år.

I sanning, är iOS Dev Center sannolikt den toppklass resurs finns på webben. Apple har fått en bättre, detaljerad resursbibliotek, exempelkod bibliotek, referenslista och även en utvecklare forum som ger en miljö för att kommunicera med flera andra Apples ingenjörer och iOS utvecklare. För att få alla dessa underbara saker, måste du vara iOS Dev Program s medlem. Om du inte vill betala $ 99, överväga nedan communities.

iPhone Dev Forum - Det är en underbar webbplats som är medel aktiv och en bättre plats för åtkomst till notering av resurser .

iPhone Dev SDK - Det är en rättvis aktivt forum som har flera kanaler för att samverka om olika ämnen med anknytning till verksamheten en del av iPhone-utveckling och iPhone utveckling i sig .

iPhone-Developers.com - XDA Developers team från iPhone-utvecklare, senaste forum och gemenskap fokuserade på iPhone-utveckling .

Obs: Du måste ha Mac OS för iOS-utveckling. Det finns olika verktyg som Flash till iPhone verktyg från Adobe som kan arbeta i Windows, men om du måste lämna in appen, köra Xcode och för att testa det i simulatorn, behöver du Mac för det.

Android App Development Zone

Liksom alla förväntar sig, har Android Developers portal från Google fick massor av viktiga guider, verktyg och information. De utvecklingsverktyg, emulatorer och SDK kan nås gratis tillsammans med flera videor, tutorials och exempel på den webbplatsen.

e-böcker och utskrifter av Android inte komplett som de som finns tillgängliga för iPhone utveckling och därför är det viktigt att boken du söker täcker ämnena av Android 2.0 eller mer och att du är intresserad i. Även om man betänker hur många e-böcker som ska släppas i år är ett problemområde och måste ökas, big time.

Dessa är några rekommendationer att följa:

Lär Java för Android Development - om du har någon erfarenhet av Java, ta en titt på denna för att börja din Android-utveckling .

Android Programmering Tutorials -. Mark L. Murphy, en lång tid Android böcker "Författare är också författare till boken och nu i 3: e upplagan har fått fyrtio olika övningar och övningar för Början Android Devs eller Android Devs

Building Android Apps med HTML, CSS och Javascript -. denna bok är en iPhone-version och är riktigt bra och jag är säker på att den här boken är lika bra som Android-version från Jonathan Stark

Några av de bästa Android-information som du kan få på nätet och platser som måste bookmarked ges nedan:

XDA Developers - XDA Developers är en underbar källa för Android-telefoner anhängare eller installera egna skivor, men forumet är ett underbart område för att få svar på frågor och att veta saker .

Anddev.org -. Du kan få massor av Android Tutorials och Android utveckling

Android Developers Community Portal - Det är den officiella sidan av Google för Android-utvecklare, men det är en stor resurs till flera Google-grupper och e-postlistor för Android utveckling .

Windows Phone 7 Apps

under 2010 i Asien, Europa och USA, Windows Phone 7 har släppts. Detta är den senaste O-plattform som är frisk och är noga med att skapa revolutioner.

Jämföra Microsoft med andra Corporate företag, utmärker det i att ge amatörer och professionella utvecklare med stor volym av utvecklingsverktyg och resurser. Tänk den till komiska eller inte, det tal "utvecklare, utvecklare, utvecklare" från Steve Ballmer var inte så länge tillbaka.

Windows Phone 7 är i sin linda och utvecklas, eftersom de utvecklingsverktyg fortfarande finjusteras och ändras. På grund av detta vill jag verkligen föreslå att förstagångs programmerare att vänta några dagar innan Window Phone 7 utveckling. Men om du har fått. NET, Silverlight, C #, WPF erfarenheter, bygga applikationer för Windows Phone 7 kommer att bli riktigt enkelt för övergången.

Dessa är några resurser som du kan besöka för att veta mer information om Windows Phone 7 utveckling.

App Hub - App Hub portalen från Microsoft behandlar Windows Phone och Xbox 360 utvecklare. Detta ger tillgång till forum, blogginlägg, dokumentation och verktyg från experterna.

Komma igång med Windows Phone - denna webbsida innehåller hyperlänkar till hands-on video och labb om hur du kommer igång för att utveckla Windows Phone 7 .

Silverlight for Windows Phone - portalen erbjuder utbildning och lektioner för hur man använder Silverlight för att bygga Windows Phone 7-program .

XNA Framework 4.0 för Windows Phone - utbildningen ger massor av videor och lärdomar för att använda XNA Framework för att designa spel för Windows Phone 7 .

Obs: Du kan utveckla appar för Windows Phone 7 endast med Windows. Att vara värd för Windows-program, du måste ha windows hosting server.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar