måndag 16 december 2013

Jag ringer 5 specifikationer - Business - Affärsidéer


aggrandized I telefon 5 specs kommer att locka någon uppfinnings telefon köpare både kredit gäller hårdvara såväl som mjukvara. I telefon 5 anförtro avseende den bästa A5-processor chip, en 8 mp kamera med en främre kamera aktiverad för videochatt, och en 4-tums skärmstorlek. iPhone 5 kommer också att ha icloud hjälpa för trådlös king size åtkomst av åtgärden från alla datorer ytterligare mobila enheter. Telefonen synkroniseras med icloud och andra användare av telefonen för att spara musik bilder och andra data utan att det tar i telefonens minne.

Vilka är iPhone-specs?

iPhone 5 specs vimlar med en dual core power cortex-A9 CPU lögn låg NEON SIMD gaspedalen igen en dual core PowerVR SGX543MP2 GPU, vilket skulle innebära att iPhone 5 skulle ta det förmågan att erfarenheten dubbelt arbete på att främja av ett. existerar har 1 GB RAM, och Processer hastighet skulle vara mellan 1,2 till 1,5 GHz. Kameran har skulle ha en bakåtvänd 8 mp kamera med kopplat LED-blixt. Jag ringer 5 skulle också ha en scen kamera som kan sälja för som används för videochatt. iPhone 5 skulle dessutom utrustade med en 3D-kamera, vilket betyder att kameran skulle kunna fånga processen förutom humör 3D-bilder. iPhone 5 skulle återigen ha programmet panorama betydelse det, som motsvarar den för 360 panoramor institut i App Store. Detta skulle hjälpa till att ta bilder i sekvens och därefter sy alla bilder som bildar ett sammanhängande enda bild. Andra funktioner inkluderar, Iphone kommer att postulera en ansiktsigenkänning säkerhet. Skärmen skulle vara sår och utplåna bevis. Jag ringer 5 blir rep Sync (trådlöst) med iTunes. Batteriets livslängd är också förväntas bli längre än tidigare omgångar av iPhone. Det kommer också att ha flash stöd för konceptualisering fånga.

Intressant visdom om iPhone 5 specs

En mycket intressant sida av iPhone 5 specifikationer är att, uppenbart skulle vara en Simless telefon. Det kommer att innehålla en sim mindre form med 2-3 utbildade antenner eftersom CDMA eller GSM-kompatibilitet. Jag ringer 5 skulle ha en inbyggd GPS ytterligare en ny multitasking glimt. iPhone 5 avträda har även HD-ljud. Fysisk tangentbord skulle också vara närvarande i iPhone 5. Äpplet I telefon 5 kommer också att avancera 4G dessutom kommer också att lutningen term att lägga till kompatibla (LTE), som är den fashionabla vanligt i den mobila kraftteknik. Sit-in är hård dölja unsimilar android kräsna telebolagen vänds HTC eller Samsung, och därmed världen är passande i så många otroliga utsikter i iPhone 5 specs för att skapa den överväger smashing eftersom möjligt för köparna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar