onsdag 11 december 2013

Topp rekommenderade iPhone 4 Tillbehör - Datorer


Med så många tillbehör som finns på marknaden, dechiffrera vilka du verkligen behöver kan vara ganska svårt. Varje gång Apple kommer ut med nya produkter massor av tillbehör företag börjar göra nya användbara tillbehör till den enheten. Du kommer säkert att hitta ett antal mycket användbara och funktionella produkter tillgängliga medan du hittar även de tillbehör som inte är värda sin vikt i guld. Denna artikel kommer att ta dig igenom några tillbehör som kan vara bra tillägg till din samling.

Motorola har kommit ut med Bluetooth-stereohörlurar, MOTOROKR S305, som du händerna fria när du pratar i telefon eller lyssnar på musik. Dessa hörlurar levereras med en inbyggd mikrofon som används för att besvara samtal.

Helautomatisk prata kan vara mycket användbart, och i många fall säkrare, som när du kör. Lagar om mobiltelefon under körning varierar, men i vissa stater är det endast lagligt när man talar handsfree. Det finns många användningsområden för kvalitet hörlurar med en iPhone 4, som inkluderar musik, titta på video eller lyssna på böcker som du har hämtat. Så, om du vill ha en bra uppsättning Bluetooth-hörlurar för att få bästa möjliga ljud från din iPhone 4, ta en titt på MOTOROKR S305 från Motorola.

Du hittar tillbehör som gör videofunktion bekvämare. Ja, om du inte var medveten om detta, kan du spela in video och ta bilder med en Iphone 4. Men en telefon är inte den idealiska enheten för att göra detta med, åtminstone inte normalt. Det finns som tillval tillgängliga för att hjälpa dig att stabilisera din telefon som du filma, varav en kallas Steadicam Smothee. Du kan använda den som ett stativ för stabil fotografering. Den ergonomiska designen ger komfort till denna höga kvalitet hållbara tillbehör. Det här är inte en billig tillbehör priserna någonstans i området på cirka 200.

Med Belkin TuneCast Auto Live FM-sändare kan du lyssna på musik från din Iphone 4 på bilens stereosystem. Denna enhet använder också GPS assisterad skanning, vilket innebär att det automatiskt kommer att hitta den FM-station som har bäst mottagning baserat på din nuvarande plats. Eftersom radiosignaler kan variera från en plats till en annan, kommer den här funktionen att du kan få bästa möjliga ljud var du än är. Belkin TuneCast är ett effektivt, trådlöst system som låter dig köra bilstereon från din iPhone eller iPod.

Detta är en bra Iphone 4 tillbehör om du vill ha ett enkelt sätt att kontrollera ljudet i bilen.

Oavsett vad du tycker om att göra det mesta på din Iphone 4 kan du hitta tillbehör som gör det enklare och bekvämare. Headset är nödvändigt om du vill prata hands-free en stor del av tiden. Det finns många produkter som kommer att förbättra ljudet, oavsett om du vill lyssna privat eller via högtalare. Du kan använda ovanstående som utgångspunkt för att kolla in Iphone 4 tillbehör, men det finns många andra som well.3 av de bästa Iphone 4 Tillbehör

Apples Iphone 4 har många olika funktioner och funktioner helt av sig själv. Med några väl valda tillbehör, dock har telefonen ännu större kapacitet. Några av dessa är verkligen viktigt att ha, till exempel ett skyddande fodral, medan andra är mer på skoj. Vad som följer är en titt på några av de bästa och mest intressanta Iphone 4 tillbehör som finns tillgängliga idag.

Motorola MOTOROKR S305 Bluetooth Stereo Headphones är ett bra tillbehör om du vill kunna prata i telefonen handsfree och njuta av den bästa ljudkvalitet. Dessa hörlurar levereras med en inbyggd mikrofon som används för att besvara samtal.

Dessa kommer väl till pass, som när du gjorde eller besvara telefonsamtal medan du är på resande fot. Av säkerhetsskäl är det ett lagkrav i vissa stater att använda ett headset om du ska köra och prata i telefon. Det finns många användningsområden för kvalitet hörlurar med en iPhone 4, som inkluderar musik, titta på video eller lyssna på böcker som du har hämtat. Dessa stilfulla och lätta hörlurar är ett måste för alla som vill njuta av bekvämligheten med Bluetooth-teknik med sin iPhone 4. Det kan vara praktiskt att ha ett armband till din iPhone 4, så du kan ha den i närheten medan du tränar eller bedriver någon verksamhet. Belkin gör en lätt och vattentålig armband gjort speciellt för iPhone 4. Skärmen skyddas av omslaget, men du kan fortfarande använda alla funktioner. Det finns också en kabel kapsel för att förvara hörlurarna i. Armbandet är gjort av en bekväm stretchmaterial som anpassade passar till din handled. När du har ett armband, har du mer elegant alternativ än en bältesklämma för att hålla telefonen i närheten. Se bara till att du får rätt storlek armband, som de som kan ha passar iPhone 3 inte kan vara rätt för iPhone 4.

Använda ett tillbehör, såsom Iphone 4 Dock är bra för att du kan ladda eller ansluta din iPhone till enheter som din dator, TV eller högtalare om du vill. Så du kan fortfarande lämna din iPhone upprätt och visa bilder eller använda appar, men du kan fortfarande ladda den på samma gång. Om telefonen hålls i dockningsstationen, har du bekvämligheten av att veta var den är. Du har också möjlighet att få den något dyrare Apple Universal Dock, som kommer att arbeta med någon av Apple-enheter, om du har rätt dockinsatser.

Iphone 4 tillbehör finns i alla varianter och prisklasser, och du kan lätt ryckas om du köper var och en som du ser reklamen. Skydda din investering klokt med de tillbehör du har att välja mellan. Ta din tid och gör din forskning innan du gör ett beslut. Tillbehör är gjorda för att göra ditt liv enklare och roligare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar