tisdag 31 december 2013

Få en gratis Verizon Apple iPhone 4G Före den exakta Verizon iPhone Utgivningsdatum - Datorer


Verizon iPhone releasedatum fortsätter att vara starkt ifrågasatts under de senaste två månaderna. Folk har blivit trött på att vara begränsad till en enda tjänsteleverantör tvingar förväntan att öka för Apple att bredda sina val nätverks inkluderar Verizon. Ryktena har flugit om den troliga tillgänglighet och mönster som kan komma till industrin.

Jo det verkar som att vänta i slutändan kan vara över som de senaste rapporterna har citerat flera människor nära den leverantör som staten "en tidig 2011 Verizon iPhone release datum har fastställts." Nu, om dessa rykten har någon sanning i dem återstår att se, men det bekräftas att iPhone kommer att göra ett stopp på en annan tjänsteleverantör strax efter AT & T: s fem års exklusivitet paketet löper ut 2010.

Vad detta betyder är att den helt nya Verizon iPhone 4G redan görs just nu. Det finns redan prototyper heter i händerna på produkttestare över hela landet och många fler som ska skickas ut när lanseringen dagen närmar sig.

Din bästa oddsen för att bli en testare är om du har en speciell förbindelse med en Apple eller Verizon högt uppsatt anställd. Ofta kommer de att ha inuti info om kommande utgivningar och enhets demos ... kanske till och med den topphemliga Verizon iPhone release datum! Faktum är att de flesta av oss aldrig kommer att känna Steve Jobs eller någon av hans anhängare så vi är kvar att undersöka andra alternativ.

Tur för oss det finns faktiskt många marknadsföring och adverting företag som kan komma till dessa enheter tidiga rättegång. Du måste hitta de marknadsförings erbjudanden som för närvarande tar nya produkttestkandidater. Dessa typer av gratiserbjudanden fylla upp snabbt, så se till att mata in din information när du har hittat en plats med tillgängliga registreringar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar