torsdag 26 december 2013

Den nya generationen jag ringer bästa apps - Teknik - Mobiltelefoner


för att köra program och använda enheten som en personlig assistent, de två modellerna båda har samma funktion och är externt identical.The införandet av iPhone, kommer Verizon förneka att omfamna iPhone transportören expansionen oundvikligen plats för vice President av de övriga konkurrenterna på Smartphone marknaden. Sedan lanseringen av de bästa jag telefonen Apps, har Verizon en betydande acceleration av försäljning och nya kund inloggning. Verizon har svarat på kritiken av den nya Iphone 4 säger att de ville fokusera på CDMA-täckning en hörnsten i marknadsföringen av den här telefonen, och de anser att genomförandet av 4G-nätet, eller en hybridmodell för 4G-nätet förstärkts. Många kunder har frågat efter showen väntar ivrigt på lanseringen av de bästa Android Apps, i hopp om att denna publikation kommer att ingå i den hybriddrift, ta bort alla restriktioner för detta deviceDoes den efterlängtade lanseringen av Iphone 4 Verizon nätverk i den klara? Har du någonsin undrat hur det skulle skilja sig från AT & T enhet? Frågade du om CDMA-nät för att öka eller minska mobiltelefon mottagning än den tidigare versionen av AT & T? Den här artikeln jämför och kontrasterar Iphone 4 utformad för AT & T med fyra nya iPhone avsedd för Verizon nätet.

Iphone 4 Verizon har samma aspekt av AT & T Iphone 4 externt, men internt, kommer enheten med flera skillnader. Den första skillnaden av denna enhet är förmågan av modellen AT & T för att surfa på nätet samtidigt som ett samtal. Verizon modell kan fortfarande uppfylla denna funktion, men kräver att användaren kan vara i intervallet Wi-Fi. Anledningen är att nätverket sömlös Verizon inte har möjlighet att skicka röst och data simultaneously.The andra området i jämförelse är det täckning. Många kunder ville veta om Verizon nätverket sömlös verkligen falla på samtal med iPhone-enheten 4 att AT & T. I ett test mellan de två, där 200 samtal ringdes på olika platser över och under jord, tappade Verizon telefon samtal med 33% mindre än AT & T och var också en signalstyrka i hela starkare. Som sagt, rapporterades det att AT & T arrangemang fungerade ganska bra på landsbygden och i städerna, vilket gör enheten från Verizon ett alternativ för dem som är svårast att nå områden i signal.The slutliga jämförelsen av dessa två enheter är möjligheten att resa utomlands. AT & T-enheten fungerar på GSM-nätet och innebär förmågan att göra den 4-band nätverk. Verizon Iphone 4 fungerar felfritt och CDMA-nät fungerar på tre band av CDMA-täckning. Medan Verizon enhet faktiskt ge mer täckning i USA, är det omöjligt att möjligheten att använda enheten i endast GSM-områden, liksom de flesta av Europa. Det här är en fråga som en del företagskunder inser efter byte nätverk.

Hjärnan hos iPhone på April 2 är nästan identiska, vilket gör att de föregående frågorna bara viktigt för att avgöra vilken enhet att välja. När det gäller att köra program och använda enheten som en handdator, de två modellerna är samma funktion och är externt identiska.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar