tisdag 24 december 2013

Hur man konstruerar en iPhone Application - Affärs


Du kanske inte skulle vilja bygga en iPhone iPhone app?

Detta kan tyckas vara en dum fråga att börja med. Men jag vill se till att du har fullt forskat dina potentiella publiken och ses som om det blir mycket bättre att ta fram en praktisk tillämpning runt Bb-eller Android-mobil programvara.

När du har fått din kropp och själ fast med en iphone 3gs iphone app, så jag uppmuntrar någon att även tänka på vad resultatet är bara när det är en framgång? I själva verket är min verksamhet om din Iphone 4 program kommer säkert att bli ett bra resultat eftersom de är eskalerar så snabbt. Kommer den verksamhet du har har kapacitet att starta en motsvarande förfrågan på den andra sidan plattformar för att inte driva bort individer? Kommer du bestämmer att blanda din Apple iPhone iPhone app med kanske en mobil webbplats som gör det möjligt för alla andra pekskärm telefon kunderna att komma in i din webbplats innehåll kontinuerligt?

Leta efter programvaran i telefonen som du föredrar

Jag har hanterat många hemsida och Apple iPhone app planer och bland listan över problem som jag rutinmässigt upptäcker är chefer som också beroende av skaparna. Jag gillar att rekommendera att i din ursprungliga kort du verkligen kolla in alla de olika typer av i-telefon program som finns i din nuvarande marknad. Om det inte blir Apple iPhone program då enbart ta en titt på vad du vill. Fundera på varför bara en flödar överlägsen en annan, vilka komponenter hindra dig och också vilka idéer du kan använda för att bygga din i telefonens programvara.

Förståelse Apple inc Anslut till din iPhone 3GS Request

Apple inc Link är en sajt utnyttjat av din Apple iPhone program programmerare. Det är faktiskt i grunden en webbplats lagra informationen på din ansökan och används också för att ge din iPhone iphone app binära värdet till Apple företag företaget att låta dem ta på ... om du lyckas (jag kommer att finna att på bara en minut)

Dessutom är det den plats där allt du kan se på iTunes hanteras. Så dessa människor visa bilder du ser för varje praktisk tillämpning, du fick det, de kan publiceras som resultat av länken. Du kanske genomgå få ansluten till din iPhone ansökan utvecklare bara för att njuta av vad du kan och inte kan göra.

Priser din Apple iPhone Request

Apple mackintosh utför en stegvis avgifter så allt du behöver göra är att gå med en priser nivå 1-10 för att skapa ditt belopp runt om i världen i.age när det är 59p i Storbritannien detta kommer att vara 99 bara cent i USA . Än en gång, har du tillgång till detta tillsammans med din i telefonutvecklare genom att titta på Apple anslutas.

förbereda din nya Iphone 4 ansökan design

Anpassade applikationer kommer att vara en mindre mängd dyra om du förbinder den nedre funktionen. Detta innebär träning precis vad du letar efter och göra upp en "arbetsflöde" planer. I grund och botten börjar med en tom bild i samband med en iPhone och design i Apple iPhone App stänkskärmen och hem-sida. Workout vad kontrolltangenter gå kopplade foten av ditt ringer jag förfrågan att utveckla Gäststolar menyer - du kan ha fem växlar .

kommande, som arbetar med massor av tomma Apple iPhone grafik, skapar en hierarkisk utformningen av din iPhone använder. På så sätt kommer du att kunna att praktiskt visa din skräddarsydda den metod som du behöver allt för att vara effektiv, dvs klicka på länken också det visar denna bildskärm eller leta upp det här objektet. Frukta inte för mycket om huruvida det är tekniskt möjligt att din nya Iphone 4 iphone app artist kommer utan tvekan att föreslå några alternativ för framsteg. Efter den nya Iphone 4 iPhone App arbetsflöden är hela då du och designern vet exakt hur appen borde göra jobbet.

Unik ringer jag Applications V: s Online Software Builders

Bara om året innan, när du vill utveckla en Apple iPhone begäran då du definitivt erhållas för att överväga en unik åtgärd. För närvarande situationen förändras snabbt och det finns olika bland oss ​​i första hand baserade företag sedan ett brittiskt företag som levererar en konstruktör din app på internet hjälp.

Den grundläggande skillnaden mellan unika i telefonens databas integration en internetbaserade praktiska tillämpningsbyggare är värde och anpassningsförmåga. Därför allt är beroende av Ha 'vad är du intresserad av din Apple iPhone iphone app för att utföra? Och hur kraftigt om du vill betala tillbaka?

anpassade iPhone 3G använder du verkligen kan skapa något för dig är företag eller personer som verkligen kompetenta i denna region. Så bestämmer vad du verkligen försöker uppnå. Kommer det att finnas företag som gör genom smarta fritid eller kommer du att leta efter föremål material i dina kunder i ett försök att a) ta kontakt med dem och göra din modell eller h) hjälpa dem genom vilka ett slutligt köpa din tjänst?

Känn bak ett par år till användningen av tummen i webbutveckling. Jag brukade vara turen att få gå in på en webbplats frekvens till Walt Disney och vad som händer vi reste överdrivet med penna. Dessutom tjänade vi avtalet, även så snart det finns 100% tummen platser överallt. Dessa dagar är det ganska mycket en annan berättelse, för de flesta webbplatser på Internet det främsta målet är att köpa skriftliga innehåll runt effektivt och på ett sätt som konsumenter är vana vid, så ett exempel är, att ha på menyn längst upp eller till vänster sidan av respektive webbsida. Flash har blivit används oftare inom de områden som ska användas i den allmänna köparen.

Så för kan betraktas som "utility Apple iPhone apps" gå igenom den politik och också utvärdera ämnet materialet som du försöker leverera.

On-line iPhone Praktisk tillämpning Skapare p Det är viktigt att du bör titta på när du använder en online praktisk tillämpning entreprenör skulle ge vad din köpare behöver? Kan en on-line Iphone 4 förfrågan entreprenör ge din shopper något som de kan tänkas behöva utan behov av att du behöver begå runt? 3000 och? 20000 dessutom göra en anpassad iPhone 3GS ansökan!

flesta på rad praktiska tillämpnings entreprenörer kan du använda dem utan kostnad för oavsett om arrangerade tid eller om du distribuerar din programvara.

iPhone 3GS Begär Down last Laster

din iPhone 3GS app bör vara under 10MB är om du behöver köpare så att du kan få bort sin telefon genom att ha en standardanslutning, dvs inte wi-fi.

När du förvärvar en Apple iPhone videospel anställa blanketter så är du sannolikt att gå över denna gräns, men för en iPhone småföretag program, då helst hålla det inom 10MB s

iPhone Information

När du läser bara en del av ord med denna kompletta papper, se till att du tittar på denna kommande del som studerar innehåll iphone 3gs programvara tillsammans med storleken det ger att få din iPhone program avslut ifrån av Apple företag.

När du börjar göra din nya iPhone 4-programmet är det första du bör veta är att innehållet är viktigt. Låt oss ta nöjen och speltitlar av din formel för en sekund på grund av sin karaktär är de enormt mycket sannolikt att få slutföras bort av. Låt oss ge uppmärksamhet åt att bygga ett verktyg eller ett företag iPhone begäran.

Vad du än väljer att göra, aldrig bygga det bara för att alla andra är. Konstruera det med alla dina kunder på hjärtat. Gör dina besökare witout tvekan titta på dina artiklar på nätet, kan de överväga dina rapporter, kommer de att se din webbplats för att få tillgång till föremål material som inte är ute någon annanstans, kan du hjälpa dina kunder som har en fråga, gör du vill hitta vad dina kunder antar? Dessa är bara några av de frågor du bör tänka på när du utvecklar din iPhone applikation.

Som med alla reklam och marknadsföring eller konversation instrument ... att göra en Apple iPhone app fungerar bara är ett nöje trick på ovanliga perioder. För 99% människor krävs det att tjäna en riktig mål.

Vad vi ska kan säga med säkerhet dock att kunderna vill ha fakta, tillkännagivande, föremål eller kampanjer i handflatan tillsammans med en Apple iPhone program som du kommer att hitta den perfekta verktyg för marknadsföring på deras butik för att nå din webbplats innehåll kontinuerligt och kommunicera med din online-verksamhet.

Fee för att producera en iPhone Request

En unik applikation kan kosta från? 3000 till? 20000 upp vårdavdelningar. Det begärda priset för anpassade Iphone 4 databasutveckling är att minska eftersom fler och fler som Apple iPhone program kodare komma in i branschen.

Konstruera en iPhone programvara på linjeavgifter någonstans från omkring mellan Dollar10-USD100 en månad hyra i USA en om? 45 i månaden i Storbritannien.

Skicka in din Apple iPhone Request

Så snart din iPhone iphone app finns med i Apple mackintosh för godkännande du säkert kommer att märka om det är ackrediterat eller avslås omedelbart efter några månader. Om den är ogiltig än Apple mackintosh ger dig en indikation på vad som borde vara överlägsen innan du postar din app en gång.

Du måste använda din programmerare till bottnar och reparation.

Jag hoppas att du får flera av de uppgifter som värdefulla och lycka till.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar