torsdag 5 december 2013

Bästa iPhone Life-Style program måste du på din telefon - Teknik - Mobiltelefoner


Som vi alla vet att iPhone är att bli odelad del av vårt liv och arbete. Iphone tillhandahåller olika tjänster genom sina många användbara program i nästan alla områden som affärer, musik, medicin och många fler. IPhone applikationsutveckling ökar dag för dag och det ger oss många alternativ att välja mellan tillämpning av sitt slag. Här kommer vi att beskriva några av livsstil iPhone applikation som kan vara mycket användbart för dig och att du är villig att ha dem på din dyrbara iPhone-enheten.

tillfällen: I dagens hårda och snabba livet ofta glömde vi att komma ihåg några viktiga saker som födelsedagar för våra kära eller årsdagen av en vän eller släktingar eller några andra saker som måste ihågkommen av oss. De flesta människor har det här problemet, men det här programmet hjälper dig att komma ihåg alla de små men viktiga saker i ditt liv och göra din kära en leende. Det kommer att visa en anmälan av de saker eller tillfällen. Det också hämta viktiga datum för födelsedagar, bröllopsdagar och andra tillfällen direkt från din kontaktlista så du behöver inte lägga till dem manuellt. Det är mycket informativ, bekväm och anpassningsbar applikation som gör att du kan ringa samtal, mail eller sms. Det ger också massor av teman som skall fastställas för att göra den attraktiv.

Touch Anteckningar: Detta är en annan användbar applikation som är en universell app och gör att användare kan göra anteckningar likgiltiga stilar. Denna applikation ger mer än ett sätt att göra anteckningar, kan användaren göra anteckningar genom att skriva med hjälp av iPhone-tangentbord, kan de också använda sin figur för att skriva anteckningar på skärmen eller de kan skapa anteckningar i sin egen röst genom att göra inspelningen. Denna ansökan är också mycket användbart för verksamheten och allmänna ändamål.

Mixologist: Det här programmet ger dig över 7500 drink och cocktail recept. Du hittar massor av recept på olika drycker och gillar cocktails, Martinis, Shooters, Jello Shots, varma drycker, stansar, alkoholfria, och så många. Du hittar recept och data baserade på spritblandningar och glas också. Du kan lägga till din egen man också och kan lära bartending också. Det här programmet är mycket praktiskt en att förbereda olika drycker för din gäst direkt.

helig bön: Det här programmet innehåller olika böner i det. Denna applikation är mycket enkelt och låter dig välja helig bön när du är fri, eller har lite tid från ditt arbete. Det finns ingen anledning att hålla heliga böcker med dig, kommer du att ha den i fickan och nås med bara touch av din figur när du vill vara med Gud.

horoskop: Detta program är designat och beredda att ge fullständiga horoskop till sina användare. Du kan hitta din detaljerade horoskop på fyra olika sätt som dag, vecka, månad och tecken beräkning. Du kommer att kunna hitta alla detaljer i ditt horoskop om kärlek, karriär, pengar, hälsa, viktiga datum etc. Du kan även ansluta och dela dina resultat med dina vänner på Face Book och Twitter.

skriva ett testamente: Det här programmet ger dig möjlighet att skriva din sista vilja och uttalande om er dyrbara iPhone enhet. Döden är oundviklig sak, och vi vet alla att det kommer att hända en dag, så gör förberedelser för det och se till att hela din förmögenhet och tillgångar går i handen av din kära. Denna ansökan är lätt att följa och det finns även riktlinje ger på sin stöds hemsida. Du kan också förbereda brev till verkställare och kan redigera dem så mycket tid som du vill.

Bible Shaker: Det här programmet ger dig bibel passager och verser som kommer att vara till stor hjälp i olika skeden av livet. Det är bara att välja mellan som manus och skaka telefonen, klicka på passagen att läsa. Det här programmet är mycket användbart för bön, bevittna, predika och studera. Du behöver Guds Ande i era mörka tider och detta är det bättre sätt som du kommer att finna det med bara touch av fingret.

Around Me: Detta iphone livsstil ansökan kan du ta reda på information om din omgivning mycket snabbt. Du kommer att kunna hitta bankomater, kaffe bar, Bensinstation, sjukhus, hotell och massor av andra saker du behöver för att hitta. Det här programmet kommer att visa dig all verksamhet och platser inom den valda kategorin av dig med rätt information på kartan. Du kan även maila alla detaljer till dina vänner och familjer för att hjälpa dem.

Det finns så många användbara program som du kan installeras på din iPhone för din livsstil. Alla dessa program kommer att vara till hjälp i sitt eget sätt att minska din arbetsinsats eller för att få avkoppling eller underhållning. Vissa program kan betalas ut, men det är värt det. Du kommer att kunna hitta många fler och kan vara även bättre livsstilsapplikationer sedan beskrivs här över internet för din iphone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar