söndag 29 december 2013

Skyddsfodral för iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


När du får en Iphone 4, en av de första saker att göra är att få ett fall för det. Du ska skydda din investering eftersom dessa telefoner är inte billiga.

Du kan hitta ett brett utbud av omslag i olika stilar och prisklasser. Låt oss ta en titt på några av de tillgängliga alternativen för Iphone 4 cases.The Feather är en slitstark men ändå lätt för Iphone 4 tillverkat av Incipio. Med det här fallet får du skydd som inte är alltför märkbar, som många iPhone-användare tycker. Den Feather är konstruerad på ett sådant sätt att det är svårt skal kan skydda din telefon, medan enheten väger bara ca 1/2 uns. Det är en form passande fall som gör att din telefon för att passa in i en läder hölster, om det är så du bära den. Du kan köpa The Feather som ett kit bestående av två ytskydd, ett applikator kort och en rengöringsduk, och du kan välja mellan flera färger. Detta är ett fall som är lämplig för dig om du inte vill ha ett fodral som är för hög profil eller kommer i din väg. AGF Iphone 4 Vent Väska är gjord av ett mjukt silikon och är unikt utformad med hål som fungerar som luftventiler. Fördelen med denna utformning är att ventilerna hålla telefonen från att bli för varm, samt att ge ett bra skydd. Den robusta polykarbonatmaterial som det här fallet är gjord av ger det även en design som är perfekt till utseendet på iPhone. För ett iPhone fodral som är under tjugo dollar, är det Vent Väska, som finns i rött, lila, svart och vitt, ett bra köp. Det är ett bra alternativ till mer traditionella söker fall, och många användare som den mjuka, halkfritt material som är lätt att greppa. Inte heller kommer det säljer fall hindra dig från att använda alla funktioner i din iPhone, så att du kan prata, lyssna, ta bilder, etc. medan det är i fallet.

Letar du efter en shield till din enhet, är Zagg bolag känt för sin skyddande för telefoner. Denna militära plast används för dessa hud fall, och de är scratch bevis. Detta är en extremt låg vikt och är, som namnet löften, knappt märkbar. Detta är en bra Iphone 4 fall om du inte vill täcka upp telefonen men hålla alla dess funktioner synliga för världen. Med tanke på detta är ett mjukt skal som skyddar telefonen från repor och fläckar, men inte hårda möten. Är du orolig för att tappa telefonen och sedan leta efter ett svårare fall. iPhone fall kan du inte bara skydda telefonen utan att också uttrycka din känsla för stil. Du kan hitta en mängd olika stilar och färger att välja mellan. Se till att köpa en varaktig fall eftersom dess huvudsakliga syfte är att skydda telefonen. Vi har tittat på några bra Iphone 4 fall i den här artikeln, och om du shoppa runt kan du hitta andra som du gillar ännu mer.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar