torsdag 12 december 2013

Topp rekommenderade iPhone 4 Tillbehör - Datorer


Med så många tillbehör som finns på marknaden, dechiffrera vilka du verkligen behöver kan vara ganska svårt. Varje gång Apple kommer ut med nya produkter massor av tillbehör företag börjar göra nya användbara tillbehör till den enheten. Du kommer säkert att hitta ett antal mycket användbara och funktionella produkter tillgängliga medan du hittar även de tillbehör som inte är värda sin vikt i guld. Denna artikel kommer att ta dig igenom några tillbehör som kan vara bra tillägg till din samling.

En cool tillbehör om du vill ha bra ljud, och förmågan att tala i telefon handsfree är Bluetooth-stereohörlurar som gjorts av Motorola, MOTOROKR S305. När du talar i telefon, du talar i mikrofonen som är inbyggd i dessa Motorola hörlurar.

Dessa kommer väl till pass, som när du gjorde eller besvara telefonsamtal medan du är på resande fot. Beroende var du bor, kan det till och med vara olagligt att använda en mobiltelefon när du kör om du inte har ett headset. Naturligtvis, när du har en iPhone 4, har du också tillgång till massor av bra musik och videoklipp eller till och med ljudböcker, och du kan använda hörlurarna för att njuta av dessa också när du inte pratar i telefon. Dessa stilfulla och lätta hörlurar är ett måste för alla som vill njuta av bekvämligheten med Bluetooth-teknik med sin Iphone 4.

Du hittar tillbehör som gör videofunktion bekvämare. Ja, om du inte var medveten om detta, kan du spela in video och ta bilder med en Iphone 4. Men en telefon är inte den idealiska enheten för att göra detta med, åtminstone inte normalt. Det finns som tillval tillgängliga för att hjälpa dig att stabilisera din telefon som du filma, varav en kallas Steadicam Smothee. Du kan använda den som ett stativ för stabil fotografering. Den ergonomiska designen ger komfort till denna höga kvalitet hållbara tillbehör. Du hittar den här på cirka 2 hundra spänn.

Har du någonsin glömt att ladda din mobiltelefon? Den Iphone 4 har bättre än genomsnittet batteritid men ..... Eller, kan du finna dig prata i telefon en hel del mer än du förväntat dig en dag, och har batteriet dör på dig. Den Juice Pack Air, kan ett externt laddningsbart batteri fall tillbehör vara en frälsande nåd i det här fallet. Ladda din telefon är inte den enda fördelen med detta tillbehör, kan det fungera som en skyddande väska samt. Statusindikatorn hjälper dig att hålla reda på vilken makt du har kvar. Som vi har sett i den här artikeln, det finns många Iphone 4 tillbehör som utför många olika funktioner. I stället för att köpa alla tillbehör som du ser, är det bäst att hålla sig till de som du faktiskt kommer att använda. Den Iphone 4 är en enhet som är gjord för tillbehör, och de som vi har diskuterat här är bara toppen på iceberg.Top rekommenderade Iphone 4 Tillbehör

När du har en iPhone 4, har du ett brett utbud av tillbehör som du kan använda med den. Du måste verkligen hålla dig ajour med tech relaterade nyheter om du vill hålla dig informerad om iPhone-tillbehör. Du måste köpa varje produkt som du ser, men du kan märka att några kan komma till hands.

Att ha ett par bra hörlurar kanske inte är ett oumbärligt hjälpmedel för din iPhone 4, men om du gillar att lyssna på musik eller spela upp videor på telefonen det är något du bör tänka på. Apple gör sina egna In-Ear Headphones gjorda speciellt för sina enheter. Om du vill ha bra ljud i ett litet paket, är dessa hörlurar rekommenderas. Detta tillbehör kommer med tillbehör av egen-en mikrofon och en fjärrkontroll, som du kan använda för att styra din iPod. De silikonpropparna isolerar effektivt ljud och sitter bekvämt, så att du kan uppskatta vad du lyssnar på.

Att ha ett bra fall för din Iphone 4 är mycket viktigt, och det är ett tillbehör alla borde ha. En del människor föredrar hårda fodral, medan andra gillar läder eller andra varaktiga mjuka påsar. Den iFrogz Case är en attraktiv och populär typ av fall som är gjord speciellt för Iphone 4. Telefonen är väl skyddad av skalet i det här fallet, som är tunn och lågmäld, men ändå hållbar. Det gör att du fullständig tillgång till alla funktioner på telefonen. p Om du vill ha något mer unikt, kan du hitta alla typer av handgjorda väskor och påsar på webbplatser som Etsy. Det finns en mängd olika fall och påsar som effektivt kan skydda din iPhone 4, så se till att du väljer en.

Satechi CR-3600 Bilhållare Montering är ett användbart verktyg för dem av oss som är på väg mer än hemma. Du ha tillgång till dina funktioner utan att behöva hålla telefonen, gör vaggan den delen för dig. Denna vagga montera systemet är justerbar. Detta gör att du kan använda telefonen helt händerna fria. Eftersom vissa stater har gjort instrumentpanelen monterade föremål illegala du vill vara säker på att du kontrollera med dem innan du slösa pengar på detta tillbehör. Som vi har sett i den här artikeln, det finns många Iphone 4 tillbehör som utför många olika funktioner. Beroende på dina intressen och livsstil, men du förmodligen kan klara dig med en handfull väl valda tillbehör. Vi har bara haft utrymme att undersöka några Iphone 4 tillbehör, så du kanske vill undersöka vidare och se vad annat du kan.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar