söndag 1 december 2013

Väder Repellent iPhone Fodral - Teknik - Prylar och Gizmos


En av de viktiga ifråga tillbehör för iPhone är väderbeständig fall. Betydelsen av att äga en iPhone fall som kan klimatsäkras är extremt omfattande, helt enkelt eftersom iPhone inte ens extrema stadier av garantier. Även om det är en anmärkningsvärd mobiltelefon med oanade förmågor, är det extremt i riskzonen för elementen. Så, för alla som har fastnat i en regnstorm, kanske du upptäcker att din iPhone är bara inte helt ofarliga genom att helt enkelt vila i fickan.

Om du bor i staden som får bra antal av regn, eller om du helt enkelt vill skydda din iPhone från omvärlden, än du kommer att vilja besluta att köpa en iPhone väderisolerade fall. Trots exakt vad är eliten fall för denna typ av skydd?

För dem som har upptäckt marknaden för väderbeständiga fodral, än ni säkert har märkt att de flesta av dem är tunga och, för att vara ärlig, ointressant, medan detta kan vara sant för många väderbeständiga iPhone fall är det inte verkligheten för alla dem. Det finns ett fall som är fantastisk, hela utseendet och i sin förmåga att försvara din iPhone från din hårda Moder Jord. Detta iphonefall är OtterBox Defender serien, och det är en smart och tuff fall som ger en bunden stil till din iPhone. Denna typ av fack gör ändå att du ska ha full anslutning till varje funktion i din iPhone, inklusive bilder, allt samtidigt som du äkta vattentät konstruktion.

Oavsett vilken form av iPhone som du just nu har, vare sig det är 4 GB-modellen eller 8 GB-modellen, de kommer att både passa i det här jag ringer fallet. En med de hetaste förmågor angående detta iphonefall är att det tillåter dig att ha full diskussion med iPhone-skärmen, samtidigt som skydda den. Detta är möjligt genom en unik membran som har varumärkesskyddade bil unik förmåga att erbjuda dig en sådan exakt interaktivitet, samtidigt som det ger dig med väderbeständigt skydd.

Verkligen, du får tre fullföljande lager av säkerhet genom det här fallet, vilket är långt mer än många andra "väderbeständig" fack. En annan funktion som gör detta iphonefall så makalös är alltid att den är helt insvept i silikon som har två stora syften.

första syftet är att tillåta dig att ha en sömlös grepp på iPhone, så du kommer att vara mer sannolikt att släppa den när hon gick hela vägen genom hela din dag. Och den andra anledningen silikon är verkligen en utmärkt funktion som händer eftersom det kommer att säkra din iPhone om du plötsligt tappa den. Vanligtvis om du tappar din telefon, kan du vara rädd för att ens visa det eftersom du behöver idéer om om skärmen är sprucken, eller om det är helt pank. Å andra sidan, på grund av den plastiska du kommer att ha ett överlägset skydd mot oavsiktlig skada.

Det bör dock noteras att tystnaden omkopplaren inte är tillgänglig att använda så snart som din iPhone är i detta exempel. Så, för dem som måste tysta din iPhone, rekommenderas det starkt att du bara göra detta innan de sätter den på vädersäkra fack.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar