söndag 8 december 2013

Fem Apps som håller din iPhone säkert - Datorer - Mjukvara


Hur skulle du få genom livet utan din iPhone? Nu när smartphone har införts för att den moderna världen, många människor är beroende av sina telefoner och nedladdningsbara appar för att minska stressen i deras upptagna liv. Apple följer noga appar för att se till att de är så säkra som möjligt, men det finns fortfarande vissa risker när du hämtar dem till telefonen. Eftersom du kan avslöja personlig information på din iPhone, måste du dra fördel av appar är utformade för att hålla telefonen säker. Fem av de bästa säkerhets apps listas här.

1. Säkerhets OrganizerAs du laddar ner fler och fler applikationer i telefonen, har du kvar en mängd olika användarnamn och lösenord filer på olika platser i telefonen. Om det förblir oorganiserat på detta sätt, har du en högre risk för de filer som avlyssnas eller på annat sätt kränkt. Detta ger andra obehörig åtkomst till dig apps, vilket kan innehålla viktig information. Denna app konsoliderar alla dessa filer och låser bort dem med ett huvudlösenord.

2. FoneHome Phone TrackerIf du oroa dig för att förlora din telefon eller har gjort det tidigare, är detta app för dig. Om du har tappat bort din telefon och den är inställd på att vibrera, kan du aktivera ett larm för att hitta den. Om den lämnas någonstans eller stulen, kan en fjärrdator utrustad med Google Maps kan användas för att lokalisera latitud av sitt läge. Telefonen kan även ta en bild av sin omgivning och skicka tillbaka den så att du ser var det är!

3. iPortScanThe lätta för iPhone är förmågan att kontrollera din e-post, surfa på Internet, och spela spel medan du är borta från hemmet. Tyvärr kräver detta användningen av hamnar som kanske inte alltid är säker. Denna app kommer att kontrollera dessa program för säkerhet innan du skickar eller tar emot data, skickar en varning om något är osäker.

4. Firewall-IPYour telefonens brandvägg stoppar en hel del attacker och intrångsförsök, men när det finns en sätesbjudning i väggen kan det finnas risker för din personliga information. Denna app kontrollerar för dessa knäbyxor och ser till att din brandvägg är stark, vilket förhindrar en hel del av dessa attacker på telefonen. Detta är inte helt garantera säkerheten mot alla attacker, så andra skydd kommer fortfarande behövs.

5. Mobil MalwarebytesYou skyddar förmodligen din dator från virus och trojaner som kan förstöra din integritet och funktion i systemet, så varför inte ge det skydd till telefonen också? Om du någonsin ansluter telefonen och datorn ihop, är det viktigt att de är båda skyddade med Malwarebytes. Det fina med Malwarebytes är den fångar farliga trojaner och virus i exakt rätt ögonblick de försöker kompromissa ditt system. p Det finns andra program som kan hjälpa till att hålla din iPhone säker, men dessa fem alternativ är de bästa alternativen idag. Tiden för att skydda telefonen är just nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar