fredag 13 december 2013

3 av de bästa iPhone 4 Tillbehör - Datorer


Apples Iphone 4 har många olika funktioner och funktioner helt av sig själv. För dem som vill göra sin telefon ännu mer kraftfull, men det finns ingen brist på tillbehör som du kan hitta. Några av dessa är nödvändiga för att skydda din telefon, liksom Spärrar, men andra är frivilliga och bygger på dina egna intressen och behov. Den Iphone 4 tillbehör vi kommer att utforska i den här artikeln är några av de mest populära för närvarande finns.

Ett nödvändigt tillbehör som du inte kan vara utan någon iPhone är ett skärmskydd. Du vill inte få ett high end-telefon som kan skadas eller repas. Det finns massor av skyddshöljen som finns, men Zagg s shield är bra att tänka på. Det genomskinliga skyddet är så tunt att det är knappt märkbar, men det är fortfarande otroligt tålig. Den är gjord med nano-minne teknik och det är perfekt för att skydda din telefon mot repor. Detta lock gör det också lättare att greppa telefonen, så det finns mindre chans att det skulle kunna glida ur ditt grepp. Du kan skydda din iPad, iPod eller andra bärbara enheter som använder dessa typer av omslag också.

Vi som vill ha bättre ljudkvalitet för musiken vi lyssnar på vår Iphone 4 kan överväga högtalare. Det finns en mängd olika stilar som finns om du vet vad din budget är och vad dina personliga preferenser är. Du hittar trådlösa Bluetooth-de som är utmärkt för resor. Få den senaste tekniken, högsta kvalitet ljud om du är villig att punga ut degen för det. Men det är inte nödvändigt med tillgängliga alternativ.

stötfångaren är en av de mest praktiska Iphone 4 tillbehör kan du få. Detta är en enhet som kan göra dina samtal tydligare. Vissa användare av iPhone finner att i vissa områden, när de håller telefonen på ett visst sätt, signalen är blockerad. Du kan förhindra sådan störning när du talar i telefonen om du har en stötfångare. Det här är ett enkelt sätt att fixa detta mindre problem i Iphone 4 design (som Apple har ifrågasatts, men vissa kunder tror existerar). Apple Store säljer stötdämpare för iPhone 4, eller du kanske kan hitta knock offs. Apple gav stötfångare bort för en tid, men detta är inte längre fallet. Sammanfattningsvis, det finns massor av tillbehör som du kan köpa för iPhone 4, och du kan sluta spendera mer på dessa än för själva telefonen. Beroende på dina intressen och livsstil, men du förmodligen kan klara dig med en handfull väl valda tillbehör. De ovan Iphone 4 tillbehör är några populära, men det finns säkert många andra värda att utforska som well.Accessories för Iphone 4 som inte kan förbises

Det finns massor av Iphone 4 tillbehör till salu idag, eftersom den här telefonen har väckt en hel del intresse. Du måste verkligen hålla dig ajour med tech relaterade nyheter om du vill hålla dig informerad om iPhone-tillbehör. Ingen behöver alla tillbehör, men en del kan vara verkligt användbar och i denna artikel kommer vi att täcka en del av de mer populära.

Nästan alla har ett par hörlurar som de använder med sin iPhone 4, men om du gillar att lyssna på musik eller få bra ljud från videor eller ljudböcker, är mycket viktigt att kvaliteten på dina hörlurar. Det finns många typer av hörlurar som fungerar med din iPhone 4, men Apple In-ear hörlurar är gjorda speciellt för Apple-enheter. Detta är en lätt par hörlurar som levererar ljudkvalitet som är top notch. Du får också en fjärrkontroll med dessa hörlurar, som kan användas med iPod, och en mikrofon också. Du kommer att upptäcka att det ljud du får från dessa hörlurar effektivt tillbaka av de silikonöronproppar, som också är en bekväm passform för dina öron.

högtalare är ett tillbehör för Iphone 4 som du bör tänka på om du ofta lyssnar på musik i din iPhone för bättre ljudkvalitet. Det finns många olika typer av högtalare som du kan få, och du måste bestämma vad din budget är och vilken typ du föredrar. Detta tillbehör är liten och lätt att transportera med Bluetooth-teknik och trådlösa versioner. Få den senaste tekniken, högsta kvalitet ljud om du är villig att punga ut degen för det. Naturligtvis behöver du inte spendera mycket för att få en anständig högtalare för din iPhone 4, om du bara vill ha något grundläggande.

Den som vill lätt tillgång till sin iPhone när du kör kommer att uppskatta Satechi CR-3600 bilhållare montera, som kan fästas på bilens instrumentbräda. Den vagga håller din telefon medan du kör, men ger enkel åtkomst till på skärmfunktioner. Fästet är helt justerbara så att du kan hålla telefonen där det är mest bekvämt för dig. Detta är ett enkelt sätt att prata i telefon handsfree under körning. Kolla med din lokala polisen för att vara säker på att dessa är lagliga innan du beställer en. Vissa människor faktiskt spenderar mer på Iphone 4 tillbehör än på själva telefonen. Men i verkligheten, de flesta behöver bara en handfull användbara tillbehör, baserat på hur de använder sina telefoner. Den iPhone 4 är en enhet som är gjord för tillbehör, och de som vi har diskuterat här är bara toppen av isberget.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar